Gå til innhold
Fiskersiden

dagizz

Medlemmer
  • Innholdsteller

    81
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dagizz

  1. Hei!

    trenger å smöre/fette inn "kork bremse skiva" på Old Florida fluesnella mi. Leste på hjemmesia til Old Florida at de har et produkt som heter "Slippery No.5" består av Superlube og Graphite Powder.

    Noen som veit hvor noe slikt kan kjöpes? eller noe lignende produkt? Clas Ohlson, Torshov?

    mvh

    Berg

  2. Hej! lurte på om noen hadde noen erfaringer med hvorvidt kastbare og gode Jim Teeny stengene er? Gjerne i forhold til TiCr eller TiCrX series. Jeg har fra för en TiCr 8# 9fots som jg er veldig fornöyd med =) men tenkte enten for å gå for TiCrX eller da Jim Teeny.

    Jeg tenkte for d meste på en 10# - 9fot eller 10fot

  3. vært generelt dårlig fiske her i moss siste ukene synes jeg, mye dritt som flyter rundt i vannoverflata, uklart vann, men tror nok SÖ'en kommer for fullt inn snart :D hadde på en mindre ute på hesteberget nå forrige helg :) dessverre..ble jeg for ivrig og mistet den hehe :/

  4. for noen mnd'er tilbake bestillte jeg selv en masse fluebindeutstyr til en del tusen kroner. fikk alt og det de ikke hadde ble bare ströket fra listen og trukket fra i summen. men som andre nevnte her, det var posten som surret med leveransen. de holdt på pakken i over 4dager tror jeg =/ men jeg så ikke det hele som no hast å få alt sammen så jeg var egentlig ganske fornöyd med prisene deres og tilbudene de hadde :)

  5. har merket d samme opp i gjennom årene selv.. noen ganger tar de andre ganger vil de ikke engang ense flua mi.. men, krabbeimitasjoner er en god ting og ellers som de andre nevner her börstemarker :D

    jeg liker å bruke en str6 WollyBugger med Gullhode, chenill kropp (oliven, hvit, brun alt etter som lyset ute) og hanehackel som vil imitere kanskje litt mer over på en börstemark og Marabou hale som er rimelig lang.. vil lage mye liv, synker fort(coneheaden er jo valgfri selvfölgelig) intrekkninger; sakte vil jeg si, men dette kan jo variere. til sö vil jeg heller trekke litt fortere :P send gjerne en "PM" til meg oxo kan jeg gi videre beskrivelser samt bilde :D

    har selv fått rimelig mye stor torsk samt mindre sõ på denne fluen siste ukene ;)

    mvh

  6. kjöper man som oftest et line merke som koster 8-900kroner (feks til Scientific Angelers eller Rio for å nevne noen veldig gode merker) og du skyller, kanskje til og med renser lina en gang i mellom og itillegg påförer en linebehandling.. så vil lina vare MANGE sesonger fremover, og disse er av hoy kvalitet også ;) sparer langt mer på dette enn å kjöpe billig liner som varer max noen få sesonger og som heller ikke kan måle seg med mange av de bedre line merkene ;)

    dette har iallefall jeg stor erfaring med :D

  7. en WollyBugger str 6-8 med conehead og kaktus grönn chenill pluss en bunt med marabou hale i lik farge er knall for torsk og så vel som sö ;) andre farger kan også brukes. erfart at disse WB funker bra året rundt. du kan jo oxo teste ut noen börstemark fluer og fiske de sakte foran snuta på torsken, tar nok d meste som alle sier ja. torsken er ikke mye kresen fisk hehe. kan se om jeg ikke kan få lagt inn et bilde senere :P (har ikke bilde her på jobben c)

  8. Hei! lurte på om noen der ute har testet ut den nye 2005 utgaven til Hardy Angel Series "Angel Trout" og om noen har testet selve Hardy "Angel" snellen?

    Kunne nemlig tenkt meg disse i en klasse #4-5, 9fots. noen her som kanskje eier eller har testet ut disse så jeg kunne fått en tilbakemelding på om de er verdt penga :D hehe

    mvh :D

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.