Gå til innhold
Fiskersiden

Mortyman

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mortyman

  1. da er det jo bare og krysse fingrene for at det er noen av dem igjen, men etter som jeg så i går så det ut til at det var mest smått under den størelsen, men da er det nok et lite håp om at det er noe større der og :lol:

  2. Okay.. da skal jeg gjøre det, eller så er det jo ikke så langt av gårde fra kløfta, som er mitt tilholdsted + blir det en bom tur har jeg sikkert stanga i bilen og ellers nok av muligheter i det området :lol:

    så flott da.. enda enklere det med betalings automat..

    Takker arnstein :lol:

    noen av dere som vet om det er noe annet enn ørret i disse vannene og om det er noe særlig med "større" fisk i noen av disse vannene. så i går kun småfisk, og hørte ellers et plask som minnet mer om en bever som plasket, hvis ikke må det være noe stort her og!!!

  3. Jeg var en liten tur ute i går kveld på leting etter nye vannplanter til hagedammen vi har her hjemme, og kom meg til et vann oppe i Romeriksåsen/ Lerisjøen langs Rv.35. noen som har fisket her før? evt. noen som vet om det trengs et fiske kort og om hvor jeg da kan få kjøpt dette?

    Morten

  4. Tror jeg må bli med på denne tråden selv og se om ikke det går ann og få til noen felles fisketurer med noen. har til nå fisket for det meste innlands, men begynner og bli mer og mer fristet etter og teste sjø meite også. så er det noen som skal ute en tur, og kanskje kunne tenke seg litt selskap på turen så er det bare og si ifra..

    og merete. har du lyst og teste innlands meite en gang så er det vel også bare og si ifra så fikser vi det på et vis.

  5. okay.. men siden jeg nå har muligheten til og kjøpe inn litt utstyr fra Ungarn..

    Hva bør jeg kanskje se etter da? det er jo en rimelig stor "Karpe nasjon", så ville vel tro dem hadde litt sans for utstyr.

    Eller bør jeg styre unna det meste og styre mer mot Fox stenger?

    Er egentlig ikke inntresert i og kjøpe søppel, nå som muligheten er her:)

  6. Er det noen her som har noen erfaringer rundt merket SPRO, og da spesielt mot Karpe/ meite utstyret dem fører.

    hvorfor jeg spør er fordi, at jeg har en kompis som er en tur i Ungarn, og ser at dette er det merke de fleste bruker der, og er ganske stort sier han.

    så om jeg kunne får noen synspunkter fra dere ganske raskt hadde det vært utrolig fint:)

    Morten

  7. er det noen her som kan fortelle meg hva jeg kan vente meg og finne i dette vannet? skal en tur ut i morgen, skal i hovedsak fiske etter gjedde, men er det noe annet spennende her, så er vel sannsynligheten for at jeg prøver etter div andre arter og.

    Mvh. Morten

  8. en gang i tiden fikk jeg tips om og legge det i rent salt, for så og tørke dette i det, har gjort dette selv med noen hare ører, og fungerte bra for meg, men jeg vet ikke hvordan salt smaken i matrialene er bra for fiske da??? skulle vel ikke være noe i veien for det.

    Morten

  9. har nå sittet klistret foran skjermen i leting for mest mulig info om evnet.og har vel klart og printe ut en liten bok til slutt som jeg tok med og leste før jeg besøkte Jon Blund.

    men nå ble jeg litt mer nygerrig på hvorfor så spesifisert stang til karpe fiske. er dette pga. søkke/ fiske vekt, eller har det andre årsaker som ikke det lille hønsehuet mitt klarer og få med seg nå?

  10. Hei vi er første gangs karpe fiskere, og er rellativt usikre på hva vi bør ta hensyn til og i hvilken rettning vi burde bevege oss med tanke på for og agn. Vi har nå tenkt og ta turen til Damtjern, etter alt vi har lest om her. kom gjerne med tips hvordan vi setter opp utstyret og ellers alt annet som er greit og vite...

    På forhånd takk.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.