Gå til innhold
Fiskersiden

Anette

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anette

  1. Hei, Anette

    Velkommen til forumet

    Jeg er ikke kjent rundt Oslo, men et lite tips skal du få. Når du spør om slike ting, så er det en stor fordel om du sier litt om hvilke transportmuligheter du har. (Bil, sykkel, tog osv) Det er også litt greit at du nevner hvor stor aksjonsradius du kan tenke deg. På denne måten blir det lettere å hjelpe med relevante tips.

    Lykke til med fiskinga.

    Mvh

    Cannonbang

    Takk:)

    Jeg har sjåfør hehe..

    Hva er aksjonsradius?

    Selv fisker jeg ikke mye i Oslo, men jeg leser at en god del folk går ut på Akershuskaia.

    Jeg for min del anbefaler å gå til Oslo S og ta den 15- minutters-togturen til Sandvika, og spasere de 10 minuttene det tar å gå ut på Kalvøya. Østsida der kan gi bra fangst (iallfall i de litt kaldere månedene).

    Mvh Bad2

    Takk for tipset.. Får prøve der en dag:)

    Skal skrive rapport hvis jeg får storfisk:p

    Det blir også lettere om du skriver mer om arter og fiskemetoder, men hvis du, som du skriver, er helt nybegynner, så er vel bare det å få fisk det viktigste i starten. Så kan heller målretta fiske etter store eksemplarer eller sjeldne arter komme etter hvert.

    Er ikke kjent i Indre Oslofjord, men kanskje noen som er det kan skrive et par setninger om hvilke arter og steder som lønner seg å prøve nå utover høsten? Vil selv anta at havabbor kan være interessant å fiske etter siden det gjerne gir bifangst av makrell, sjøørret og horngjel. Blir vel også mer og mer torsk på grunnere vann om en drøy måneds tid og utover høsten. Synes selv Fornebulandet er fint, og fått endel torsk og litt sjøørret her. Man lærer uansett raskest om man får være med lokalkjente på tur. Det gjelder også for min del, etter over 15 år med mye og variert fiske!

    Flytter tråden til Oslo-forumet, siden det nok blir en lokal diskusjon om Oslo. Et godt tips er uansett å bla litt i trådene i Oslo-forumet.

    Takk for tips:)

    Ja jeg er fornøyd bare jeg får fisk jeg:)

    Har lyst på makrell og torsk.. Sjøørret gidder jeg ikke å håpe på engang... :lol:

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.