Gå til innhold
Fiskersiden

maxima

Medlemmer
  • Innholdsteller

    287
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av maxima

  1. Kastet en 18 grams sluk, dro til og den knakk på midten. Har mistet garantikortet, men det høres ut på Fairpoint som jeg skal få en ny midtdel siden jeg hadde en kvittering. Har ventet en stund, men fikk svar for litt siden så da håper jeg at jeg har forstått det riktig. Men skal avgårde om noen dager, vet ikke om den kommer i tide, så begynte bli litt stresset. 

  2. Uff, jeg har fått sendt inn stanga, men ikke fått svar på lenge. Skal på årets fisketur på mandag. 
    Er ikke noen som har en Greys sst 11 fot som har hel midtdel ? 

    Edge er lik stang, så midtdel fra den vil og passe 

    Eller en hel stang 10-11-12-13-14 fot SST seatrout de kan selge ?

  3. Ser ut til at de fremdeles har deler til denne, men jeg finner ikke forsikringsbeviset. Håper de kan selge meg en midtdel.

    Inntil jeg vet, så er jeg fremdeles interessert i deler til denne stanga, eventuellt om noen har en hel stang av denne typen, Greys SST SEATROUT enten den er lenger eller kortere også.

  4. Jeg klarte på siste tur på vidda å knekke midtdelen på min Greys stang i ett kast .
    Ser de fleste knekker toppdelen, og har et lite håp om at noen har midtdelen ?

    Kjøpte den i 2006, så det har vært en trofast god stang , som har kjørt det meste av det jeg har fått av stor ørret de siste 7 åra.

  5. Han hadde ikke mer ryggrad enn at han ventet helt til Dagbladet la alle bevisene på bordet før han la seg flat. Og da halvannet år etter at han var ferdig ??

    Og jeg hører snakk om at det var 3 uker i sverige, og 1 måned i hytte ???

    Synd på mannen ja, men dette er vel så dumt at det er straffbart !§

  6. En ting er å feige ut, men da får man stå for det og si ifra.

    Han stilte opp på nyheter, snakket om hvor slitsomt det var med lite mat osv. Han har blitt kjent og tjent penger på falskt grunnlag. Tittelen på BOKA HANS er 365 dager som jeger og sanker. Alt er laget på falskt grunnlag, bra at sånt blir avslørt.

    Sitat fra hjemmesiden til Clausen :

    "I ett helt år skal jeg forsøke å overleve under åpen himmel og kun leve av det jeg skyter eller fisker eller måtte finne av andre spiselige ting i naturen. Utsyrt med sovepose, børse, fiskestang og nødvendig turustyr må jeg greie meg gjennom alle årstider og skal jeg ha tak over hodet må jeg bygge det selv i form av gapahuker, gammer eller lignende."

    Dersom folk syntes det da er greit at han får 3000,- i bot for å handle for mye i sverige osv, så må jeg si jeg har litt å innvende på moralen deres. Men klart, venner har han vel , så noen vil vel uansett forsøke å forsvare han.

    Mange som er mye ute i villmarken, men klarer man ikke å gjennomføre prosjekter man starter, så sier man ifra.

    Monsen la nå ikke skjul på at han provianterte i landsbyer osv, når han gikk gjennom canada osv.

    Her var HELE poenget å leve av naturen i 365 dager !!!!!

    Hadde jeg vært eier av villmarksliv hadde jeg gått til sak fordi dette gir bladet vanry !

  7. For et lavmål.

    Han har bevisst stått frem gjennom hele det året og lurt folk. Leste reportasjene i villmarksliv fra uke til uke og var aldri noe signal om at han ikke var ute gjennom hele året.Han skrev jo til og med at det var lite mat, han var lei av bare å spise fisk osv, mens det viser seg at han hadde vært å handla i sverige ??

    Til og med på nyhetene på TV2 når han hadde gjennomført, sto han frem som om alt hadde gått bra.

    At han var drit treg, og ikke hadde noe utstråling var noe annet. Kona snakket om det også når vi så ham på TV2, men han hadde så mye å skjule da, at han var sikkert nervøs for å si noe feil.

    Tydlig hva målet var. Tjene penger på å ha et år med villmarksferie, men å ofre så mye som det ville være å bo et helt år ute og leve av naturen, det orket han ikke.

  8. Personlig liker jag litt lengde på stenger så man kommer utanfor tare og steiner. Jag synes 10' fot+ er bra til slukdenging i saltvann

    Hade en Speedmaster 240L og en Beastmaster 270MH fra før. Når det var dags for en sø stang stog det mellom speedmaster 300ML og Greys SST 12' 4-20g.. Endte på greys.. Nydelig kastemaskin.. Hvordan den er at kjøre fisk på håper jag få svar på i morgen ;)

    Jeg har Greys SST seatrout 10 fot, 5-18 gram. Den er Rå og kjøre kilosørret med ;-).

    Jeg kjøpte den for fjellfiske, men er også fin til Sjø Ørret

    Grunn til at jeg kjøpte lang stang var kastelengde. Fisker med mye små sluker på fjellet, da er kastelengde greit å ha. Og man kan ha en veldig myk følsom stang, til stoore fisker (Som jeg ikke får :-))

  9. Sjekket opp hvor mye den lille eierandelen fiskeriminsteren eier er verdt :

    " Hun eier 11 prosent av oppdrettselskapet Sinkaberg-Hansen, noe Finansavisen anslår til en verdi av 50 millioner kroner"

    Måten hun avfeide det som en liten eierandel, gjør meg kvalm. 50 mill, hvorfor tar ikke journalistene frem det når de intervjuer henne ?

    Og da sitter resten av familien på en verdi på 450 mill. Og enkelte mener hun ikke er inhabil ????

  10. Aldri i verden om Plasma er på vei ut. Kan jeg aldri tenke meg....

    Første gang jeg hørte om at det var et problem var i australia for noen år siden. California blir vel første som forbyr det, og her er en artikkel fra tidligere år anngående europa. http://www.nettavisen.no/it/article2499928.ece

    Men jeg må si jeg er imponert over utregningen i den artikkelen :-).

    De har jo allerede forbudt vanlige lyspærer, selv om sparepærer inneholder kvikksølv. Lcd tv , eller Led må vel sies og kunne gjøre samme nytte som et plasma tv, så det høres vel ikke så usansynlig ut at man krever et visst maksimalt strømforbruk i hvertfall ?

    Legger ved link til artikkelen hvor det står at California har vedtatt denne loven også. http://www.nettavisen.no/it/article2760970.ece

    Hvor bra det er teller da kanskje ikke like mye som miljøet . Som kjent har ikke alle land fornybar energi ? Som det står i artikkelen over : Årsaken er at TV-er på det meste kan suge opp hele 40 prosent av strømmen som lages av et atomkraftverk i staten.

  11. Ok, Mr fish, jeg ser hva du mener mot en landbruksminister som eier en gård, da kan man også diskutere inhabilitet, det var lærere jeg reagerte spesiellt på. De Eier jo ikke skolene stort sett :blink:

    Men såvidt jeg vet , har ikke bønder vært til fare for en hel stamme av et dyreslag, som vel må sies og være værneverdig, om ministeren tar feil valg til fordel for sin familiebedrift rent økonomisk. Det er vel konsekvensene av inhabilitet det her settes fokus på.

    Bønder burde nok også i mange tilfeller hatt mer restriksjoner på hva de slipper rett i en elv f.eks, har vel sett konsekvenser av det enkelte steder også, men det er vel enda mer drastisk om man tar så mange økonomiske hensyn til oppdrettsnæringen at hele Villlaks stammen blir borte ? Da har vi et inhabilitetsproblem, har vi ikke ??

    Antall rømmninger fra oppdrett er jo vanvittig stor, og når man kjenner problemer med lakselus osv, så burde det hvertfall bli gjort noe i miljølandet norge ( HA HA HA :) ).

    Er kanskje på grensen til inhabil jeg og, med interesse for fiske, om man ser det på den måten. Men jeg fisker ikke laks, da hadde jeg nok vært farlig frustrert ;-)

  12. Det tok jo ikke akkurat lange tiden før hun viser sin egeninteresse.

    Hørte på Radioen i stad at hennes selskaper lar laksen stå i havet med Lus, mens andre oppdrettere må slakte ned sine fisker når de har lus.

    MEn det blir vel da en regelendring, slik at alle kan droppe nedslakting ??

    Men den sammenlikningen du gjorde lenger opp Dr.fish , var jo fullstendig på jordet ?

    Du kan jo ikke sammenlikne kunnskap og erfaring mot innhabilitet?

    Håper du blandet sammen noen begreper der. En kunnskapsminister som blir lærer er vel langt unna innhabil.

    Skal ikke påstå at jeg kan så mye om oppdrett, men dette virker vel ikke så halvgæli lovende ?

    http://www.bellona.no/nyheter/nyheter_2009/Ny%20oppdrettsteknologi%20i%20Nordheimsund

  13. Utdrag fra Nettavisen :

    Myndighetene i California forbyr flatskjermer som bruker for mye energi.

    Vedtaket er forøvrig ikke noe særamerikansk. EU har for lengst tenkt i de samme baner, og vurderer å forby plasmaskjermer rett og slett fordi de bruker mye mer strøm enn LCD-skjermer.

    Er jo også greit å ha med seg i vurdering, plasma må vel være på vei ut, hvertfall om man skal tenke litt miljø også !

  14. Skal til å kjøpe meg min første flatskjerm TV, og blir småsvimmel av å lese om alle begreper og terminologi innenfor dette området.

    Kommer til å ha kabelanlegg med HD kanaler, så jeg ønsker je et fullt HD tv, størrelse 40-50 tommer, men plasme LED eller LCD ? Noen som har noe tips og råd og komme med her ? Tenkte på innitl max 10-12 000 kr.

    Her finnes det så mye nå at det er bare å velge budsjett .

    Tenk deg de tvène mange maset om at man måtte ha for de var best på ditt og datt og kostet 20-30 000 for noen få år siden. Disse får du nå for 5-6000 og ofte er de litt bedre :-)

    Det jeg vil frem til er at har man ikke stor interesse for Tv, skarphet osv så trenger man ikke legge så innmari mye penger i det. Men selvfølgelig, har man den interessen er det nok gøy å bruke penger på det, det er vel sånn som det var for meg og stereoanlegg for noen år siden.

    Jeg har ikke den store interessen for tv osv lenger, får utløp for mine teknologifantasier i jobben :-) .

    Så jeg Kjøpte et thomson lcd tv for noen år siden. Ser mye fotball, og syntes det er helt knall i forhold til vanlig gammeldags tv som vi hadde før. Ser at enkelte av mine kamerater har tv som er skarpere og bedre, men jeg er vant til vår thomsson så jeg syntes det er helt konge likevel. Man venner seg til det beste, og man venner seg til det rimelige, jeg valgte det siste .

    Forøvrig kjøpte vi også det rimligste Samsung Lcd tv til svigermor. Hun er også storfornøyd med det.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.