Gå til innhold
Fiskersiden

teletrollet

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av teletrollet

  1. Er vel mer snakk om muterte fisk med 3 øyne, monsterfrosk og lignende ;P

    Hehe! Neida, ekke så ille, men det var verre på 80 tallet tror jeg. Med biologisk mangfold så tenker jeg spesiellt på insektslivet, er utrolig mye forskjellig, er god alokton tilførsel (Er lauvskog rundt hele område) og har funnet MASSE igler, snegl, vårflue og døgnfluelarver, fjær og stikkmygg larver osv, har ikke sett noen vann i Oslo marka med lignende forhold. De fiskene jeg har tatt der har ofte hat en K-faktor på oppmot 1,5, med liten hale og lite hue, og det er ikke oppdrettsfisk, den bare vokser seg stor veldig fort! Skulle tatt noen skjell og otolitt prøver for å se aldreren i forhold til størrelsen, for jeg tror ikke fisken er spesiellt gammel.

    P.S: Har hatt gode ørretmiddager fra groruddammen og har ikke fått noen uønskede utvekster.;-)

  2. Nei, Veitvetbekken er en sidebekk av den mer berømte (og mer forurensete) Alnaelva og evt sjø-ørret som skulle forville seg opp i Alnaelva kommer seg ikke så høyt opp. Ørreten i Veitvetbekken er ørret som har sluppet seg ned fra marka. Hver gang det har vært flom er det nye ørreter å se i kulpene.

    La oss håpe det er slikt fargestoff som permagnar nevner. Kan jo være det ;)

    Må legge til at de øvre delene av alnaelva fra utløpene alnsjøen, breisjøen, steinbrudvann og til groruddammen under riksvei 4 har vært og er fortsatt et uhyre spennende område. Det er et biologisk mangfold der som ikke ligner grisen. Har tatt ørret på opptil 1kilo der og snittet i groruddammen var i 1999 på 5-600gram. Der bør absolutt OFA ta en nærmere kikk.

  3. Hei!

    Jeg er av erfaring skeptisk til bruk av fireline, da spesiellt til ørret og røye fiske. Fireline har np kommet ut med en ny sene de kaller fireline crystal som skal egne seg godt til isfiske og skal nesten være usynelig under vann! Er det noen som har noen erfaringer med denne sena?

  4. Hei der og velkommen.

    Til ditt spørsmål: Det kommer an på hva du fisker etter.

    Røye: Ikke så lang vei til brukbar steikefisk

    Gjedde & Abbor: Bare å gå rett utpå Glomma, ellers kan du ta turen nærmere Solør-traktene

    Harr: Glomma / Eltsjøen Trysil

    Sik: Lomnessjøen/Glomma ++ flere som jeg ikke kommer på i farten

    Ørret: Stort sett over alt i ditt nærområde

    Takker for svar!

  5. Hallois folkens! Har vært medlemm på forumet en stund, men dette er første gangen jeg bruker det. Er det noen som har noen tips om noen gode vann rundt østerdalsområde? Bor på Evenstad et par mil sør for Koppang.

    Andreas Frøsland

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.