Gå til innhold
Fiskersiden

fiskeLine

Medlemmer
  • Innholdsteller

    544
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fiskeLine

  1. HVa er det du egentlig sier her. Jeg får litt inntrykk av at det er alt vårt er vårt og alt ditt er vårt (så lenge du har sendt det til oss)....eller mener du at bidragsytere kan få bruke innsendt materiale som de vil?

    "For å si det slik, det vi mottar og publiserer tar vi rettigheter på. ........ For min del er jeg ikke så opptatt av dette. Vi føler at det å ha et fritt forhold med evnt bidragsytere er helt greit. Vårt eget verk er derimot vårt"

  2. Dette var vel mere et programm om to karer enn om fiske. Er ikke uenig med deg at garnfiske ikke bør forekomme, men jeg så på dette som et kulturprogram. " Våre forfedre hadde skammet seg"....sa han ett sted. Fiske på denne måten har de sikkert gjort i årevis. Og i et slik perspektiv synes jeg det kan være vel så ineressant å se som for eksempel lese fisk som blir fisket for persen eller konkuransens skyld. Og det selv om konkuransefiske sikker er mer skånsom enn det de drev med.

  3. Bakt i folie med purre, hvitløk og sitronskiver i buken. Gni den godt inn med salt og pepper både inni og utenpå. Midt i ovnen i ca 45 minutter på 225 grader på plate, ikke rist. Kanskje noe mer tid...har aldri tilberedet en så stor SØ [ :) ]

    Tilbehør som man ønsker...

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.