Gå til innhold
Fiskersiden

Lotofcatch

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lotofcatch

  1. sitat:Opprinnelig postet av Havengel

    He-he, du gikk på, Vilhelm:)

    Du får dra garnet med en stang med ekstra store stangringer, Lotsofcatch, så får vi diskutere det:)

    Det er godt, Havengel. Du skjønner dette. La oss bare alle sammen ta oss litt i nakken og forstå at det å fiske med garn i utgangspunktet faktisk ikke er kriminelt. Virker som mange her nesten mener dette, og ønsker å anskaffe seg kikkert, begrenset politimyndighet og u-båt for å holde oppsyn med alle garnfiskere uansett. Man får stå for det man gjør selv, enten man kakker en litt slank SØ eller fisker 99m fra et os. De fleste opptrår etter min erfaring redelig, selv om mange her inne mener det motsatte. [ :( ]

  2. sitat:Opprinnelig postet av rogna

    Ja, her var det mange meninger. Men en ting er klart; det er faktisk ikke forbudt å fiske med garn. Det er helt klare lovregler vedrørende fiske etter anadrome fiskearter i sjøen som vi skal forholde oss til. Jeg er ganske sikker på at også Lofotcatch er klar over dette. Det er mulig Lofotcatch ikke bryr seg nevneverdig om dette regelverket, men det får i så fall bli en sak han får stå for om han blir tatt. Det er også mulig han har satt sine garn lovlig og at det har gått i en sjøørret eller fler. Det er jo ikke slik at man kan forby eller advare sjøørreten mot en svømmetur i den retningen garnet står. Samtidig er det ganske artig og følge ordflommen fra en del fluefiskere når det gjelder garnfiske. Jeg er selv fluefisker, men jeg er ikke fanatisk, slik det kan virke som enkelte her på siden fremstår og være. Det er faktisk ikke slik at folk som fisker annet enn flue er idioter. Det er et ordtak som sier at "den som sier at andre er dumme, de er dumme de". Tilbake til Lofotcatch og hans innlegg. Har det falt noen inn at han kanskje har gjort sitt innlegg nettopp med tanke på å provosere? Og da kan man jo spørre seg; hvem er den største idioten? Den som provoserer eller den som lar seg provosere? Det er kanskje på tide at denne diskusjonen avsluttes?

    Rogna: Du er vel kanskje i tilegg til Nocatch den smarteste fyren her på forumet. Litt provokasjon kan vel ikke skade, selv om det ikke er gitt at dette var meningen. Mye av det du antar er helt korrekt, bl.a har jeg aldri satt et ulovlig garn i mitt liv, men en rekke lovlige garn som er godt merket langs landet fra Son til Hvidsten i Oslofjorden. Alltid dypere enn reglene tilsier, og godt utenfor alle gytebekker. Mange gleder der gitt.... Når det glelder tvilen om dette virkelig er sportsfiske eller ikke, kan jeg bare opplyse om at jeg alltid bruker ganske tynn line mellom garn og garnblåse. Dvs at fiskens bevegelse kan kjennes godt og at hvis man kjører for hardt vil hele bruket ryke og gå til bunns. Det er sportsfiske, det!!

    I tillegg fisker jeg ganske mye med flue og lettspinn i JanM's områder, så skulle jeg møte på han med bikkja en dag, hvem vet; kanskeje jeg får gleden av å kjøre en dobermann på wienerpølse-imitasjon....?

  3. Sånne gjøker finnes i alle forum desverre. De må ha et eller annet mentalt problem endel av dem. Bruker et hundeforum aktivt også, og der er det rett og slett gått helt av skaftene. Alle bruker tid på å kjefte og smelle på hverandre, istedet for å diskutere saken; hund. Til slutt er det ingen som tør å poste noe, i frykt for å bli personforfulgt.

    Lofotcatch; har du noe å si til meg, så kan du si det i en pm. Eller du kan jo godt oppsøke meg personlig. Bare stå i ro. Min Dobermann er ikke helt til å stole på bestandig... akkurat som eiern sin han.

    Mvh. Jan.

    Har det helt ok jeg, er hverken mentalt syk eller plaget av andre alvorlige sykdommer. Hadde jeg hatt det, håper jeg at fiske ville vært akseptert som en ok hobby likevel.

    Når det gjelder din deltakelse på hundeforum der du beskriver misstemning og personforfølgelse; synes du ikke at det å fortelle meg om din dobermann og deg selv som ikke helt til å stole på blir noe av samme saken...?

  4. Så absolutt. For privatpersoner/fritidsfiskere kan vel neppe dette betviles? Intet er som å dra et garn en tidlig morgen, fullt av alt det naturen kan bidra med, fra torsk via flyndre til sjøørret. Skulle sportsfiske liksom kun være alt fiske der det benyttes stang tilkoplet snøre?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.