Gå til innhold
Fiskersiden

Meitas

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Meitas

  1. Jeg har base i Oslo og har tenkt å prøve meite etter havmus, fortrinnsvis i Oslo området. Er det noen som har forsøkt å fiske etter havmus fra land i Oslofjordområdet og har noen erfaringer og dele.

    Det er nok av lokaliteter som er dype nok, men vanskelig å nå fra land. Jeg hadde satt stor pris på om noen hadde noen tips om dette, også om agn.

    Litt senere på høsten hadde jeg tenkt meg en langtur til Vestlandet, er det noen som har noen "bankersplasser" etter havmus på vestlandsområdet, gjerne i nærheten av Bergen?

    Einar

  2. På fredag var jeg og en kamerat ved Nøklevann for å prøve etter laka. Vi fisket fra ca. 18.00 til om lag 00.00. Vi brukte gammel makrell og glidebom. Nøklevann er formet som en slags støvel og vi forsøkte på odden hvor "skaftet" begynner. En plass hvor det var ca 30 meter dypt. Vi spredde agnet godt rundt (seks stenger), men vi hadde ikke føling med fisk, bortsett fra noe småpriking.

    Jeg tror vi fisket sånn nogenlunde riktig, men det hadde vært veldig nyttig om noen hadde tips til plasser, dybder, tider og liknende? Eller andre hjelpsomme tips i dette fisket.

    Eller om vi rett og slett må ta tiden til hjelp....

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.