Gå til innhold
Fiskersiden

fiskekongen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2 810
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Community Answers

  1. fiskekongen's post in Snelle/stangvalg for Havfiske nordpå. was marked as the answer   
    Glem lb klassifiseringene på stengene. En viss pekepinn kanskje, men det er også alt! Veldig forskjell fra stang til stang. Eks shimano Tagra trolling 50lb kan løfte en bil, Antares 30-50lb er spagetti.
    Når det gjelder sneller, så klarer det meste de store fiska i Norge, så lenge du styrer unna det helt rimeligste. Håbrann og tuna kan vel holde greit tempo her hjemme, slik at her trengs det gode lager og god brems som tåler varmgang. Men tror vel heller det er stangvalg, teknikk og seletøy (kroppen) som setter stopper før bremsen...(Selvfølgelig tar du ikke billigste Tica til kveitefiske!!) Om du velger TLD, Talica, Saltiga, Saltist, Penn Fathom eller andre sneller av god kvalitet er du innafor. Om du vil spa opp ekstra kronasjer for det aller beste er jo ens egen sak. Men behov for det i Norge er det ikke....
    Hva skal utstyret brukes til? Er det statisk meitefiske på bunn? Jigging? Pilking? Skal stanga stå i en stangholder på oppankret båt er Antaresen grei, men jigging fra driftende båt mener jeg den er ubrukelig til. Alt for toppmyk.
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.