Gå til innhold
Fiskersiden

Smashing

Medlemmer
  • Innholdsteller

    44
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Smashing

  1. Heisann.

    Er på Gaustadblikk, noen som har noen erfaringer fra området? Fiskekortet gjelder i Kvitåvatnet, Tjørnsettjønn og deler av Heddersvannet og Djupetjønn. Hvor er det best sjanse for å lure ørreten? Primært flue, men har med slukstanga.

    På forhånd takk.

    Hei!

    Har fisket et par ganger i Heddersvannet, hvis det er det som ligger nedenfor parkeringa til løypa opp til Gaustatoppen. Aldri fått noe der..og hørt i etterkant at det ikke er mye å hente der. Vet dessverre ikke noe mer om de andre vanna du nevner. Har mest fisket på andre siden ned mot Tuddal. Ikke det helt store der heller. Men lykke til:)

  2. Hei!

    Har vært der 3 ganger..siste gang for 3 år siden. Fiskekortet gjelder vel for den innerste delen/fjorden av Mårvann etter hva jeg kan huske. Vi fikk leid båt der og fikk endel fisk under dorging med sluk og konvoj(markdrag). Fikk også en pen oppunder kiloen fra land. Et godt sted etter mine erfaringer er i den lille bukta med sandbunn som er rett nedenfor sæteren. Ellers fikk vi noen fine fra land tvers over fjorden derfra. Ellers som tidligere sagt her endel bekkørret i elva som renner ut innerst i fjorden. Vi gikk også til et vann ca en times gange fra innerst i fjorden..fulgte bekken oppover. Var ikke opptimalt vær den gang så fikk ingenting, men hørte fra andre at det kune være godt fiske der.

    Frister med en tur dit igjen!

    Lykke til hvis du drar!!

  3. Hei!

    Husker det har vært noen tråder om dette her før.. denne blant annet: https://www.fiskersiden.no/forum/index.php?...=1332&hl=tuddal

    Og hvis du søker på "tuddal" kommer det opp et par tråder til:)

    Har selv prøvd litt i vanna opp mot gaustatoppen, men ikke blitt store fangsten. Fått endel fisk med mark i den lille elva som du ser til høyre for veien på snaufjellet før du kommer opp til gaustadtoppen, men dette er ikke veldig stor fisk!

    Lykke til:)

  4. Hei!

    Har tenkt meg en tur i Tinnelva en dag denne uka. Noen som vet åssen vannføringa er der nå..og om det er mulig å fiske der? Har hørt det er best fiske der på våren og senere på sommern, men tar sjansen fordet denne uka :)

    Har bare fisket øverst ved demningen ved Tinnoset før, og planlegger å starte derfra å gå meg nedover.. Men hvis noen har noen andre forslag om greie plasser hvor det er grewi parkering og ikke for langt å gå så kom gjerne med dem.

    Har tenkt å fiske først og fremst med mark, men også kanskje litt flue hvis forholdene er greie.

    Har lest lit her på gamle tråder, men tar gjerne imot fler tips hvis noen har :)

  5. Hjemme har jeg to internett tilkoblinger.. fra to forskjellige operatører (ventelo og canal digital).

    Jeg har to pc'er. Satt på den ene pc'en og surfa da forbindelsen fra ventelo plutselig ble brutt.. Skifta over kabelen fra canal digital og brukte den linja resten av kvelden. Satt ventelo kabelen inn i den andre maskinen sånn at jeg kunne se når linja virka igjen. Så dagen etterpå så jeg at ventelo linja virka igjen..og skulle koble om til den andre pcen igjen, men da virka den ikke..fikk ikke kontakt.. mens canal digital linja virka fremdeles. Så altså.. canal digital linja virker på begge pcene, mens ventelo virker bare på den ene.. så det utelukker vel feil på modem og nettverkskort på begge maskinene.. eller? Begge er koblet med kabel og ikke trådløst.

    Jeg skjønner ingenting.. noen andre som vet hva som kan gjøre at ventelo bare virker på en maskin?

    Ble litt lang og tung forklaring dette.. men håper noen forstod problemet..:rolleyes:

  6. Dersom Big Drive Enabler ikke funka, er det nok sansynligvis IDE kontrolleren som er for gammal, og ikke støtter større disker, dersom problemet var Windows skulle denne ha fiksa det for deg.

    Okey.. pc'en er vel kanskje 2 1/2 år gammel.. Men er det noe måte å fikse det på da.. eller må man kjøpe nye deler liksom?

  7. Har et lite problem med en ny intern hdd jeg har kjøpt. Innstallerte den og alt det man skal gjøre ,men det viser seg at den bare viser en kapasitet på 127gb , men den egentlig er på 300gb.

    Noen som vet hva som kan være galt?

    Det er en samsung spinpoint t133 300gb harddisk.

    Og jeg kjører xp home edition.

    Håper noen kan hjelpe :lol:

  8. Hei!

    Første helga i september blir det fjelltur for å fiske. Vi har valget mellom Norsk Hydro sine hytter på Haukeli (Arbuvollen) eller på Frøystul ved Møsvatn.

    Siden jeg ikke er særlig kjent på noen av stedene lurer jeg på om noen har noen erfaringer og tips om hvilke sted det er best fiske!?

    Siden det bare blir to hele fiskedager tenker vi på hvor det er best fiskemuligheter uten at man må bruke alt for lang tid til å komme til eventuelle fiskeplasser.

    Håper noen har noen gode forslag og gode råd å komme med! :)

  9. Hei Magnus!

    Har du lyst å fortelle hvor i grenlands området du har prøvd deg? Har også ofte samme problem at ørreten bare svømmer etter sluken uten å hogge.. Men her for noen uker siden dro jeg bare med meg fluestanga..og da fikk jeg to med engang. Er helt nybegynner når det gjelder fluefiske så er ikke langt ut jeg kommer..men ørreten biter ofte helt inne på grunt vann. Hvis du ikke har fluestang selv ,så kan jo et alternativ være å prøve med flue og dupp?

    Ellers lykke til!

  10. sitat:Opprinnelig postet av westside

    Har en kompis som klager over dårlig kundeservice med Bluecom og at de ikke fikser problemene som man klager på og at nye oppstår hele tiden.

    Men NextGenTel er det beste som er rett og slett, så ville nok gått for dem [ :) ]

    Jeg har motsatt erfaring.. NextGenTel har jeg ingen erfaring med selv, men på div. "data"-forum jeg er innom på nettet og fra venner så klages det bestandig på kundebehandlingen til NextGenTel..og de eksempler jeg har hørt om er ikke bare småting heller.. De er bra på pris og hastighet..men skjer det noe galt så er det ofte vanskelig å få det i orden igjen.

    Selv har jeg Bluecom og de gangene jeg har trengt hjelp så har ventetiden på tlf vært til å leve med..samt at problemene har blitt løst ganske fort[ :) ]

  11. sitat:Opprinnelig postet av hanso

    Var en tur og fisket i formiddag i Eidangerfjorden. Der så jeg 3-4 vak av grov kaliber. Det må vel ha vært SØ siden den var sin fiskelengde klar av vannet. Siste uken har det vært mye slik aktivitet i(over) vannet der jeg har vært. De fiskene jeg har sett har vært blank SØ på 1-2kg. MEN BITER`N ? Neida!

    Hopper helt inn til fiskeplassen. Gjerne to ganger etterhverandre.

    Provoserende, men samtidig en fantastisk opplevelse!

    Hvor i eidangerfjorden var det du var? Har opplevd det samme i det siste..får den ikke til å bite..selvom jeg ser den svømme nesten forran beina min..frustrerende[ ;) ]

  12. Var ikke først og fremst deg jeg mente heller[ :) ] Tenkte bare på de av dere som "mobber" litt fordi han/de ikke viste at 13kg ikke er noen stor sensasjon og at det ikke er NJFF som fører norgesrekorder, og sier han ikke kan være en av de mest opplyste personer og lignende. Synes bare sånne kommentarer blir litt for dumt[ :) ]

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.