Gå til innhold
Fiskersiden

RTellnes

Medlemmer
  • Innholdsteller

    23
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RTellnes

  1. Hei,

    Hvem/hvilke butikk kan jeg kontakte for å få kjøpt Erling Olsens eller liknende (se under bilde, hvis jeg fikk det til) utgaver av Blue Elegance? (binder ikke selv)

    Videre den omtalte flua fra Eidselva "Dyret fra Nordfjord"? Finner ikke den heller jeg

    Mvh

    Renè

  2. Erik,

    Joda, garantilappen er i boks!!!

    Jeg betaler kr 0,- :-) Når det gjelder frakt fra UK, vet jeg rett og slett ikke hva det koster. Selskapet vårt har en stor avdeling i Aberdeen, og en del personnel reiser fra Aberdeen til Bergen på oppdrag titt og ofte, og disse tar da med seg bestilte varer fra Aberdeen området

    Det enkleste er nok å spørre selgere i de respektive land hva det koster med import til Norge ihht vekt,dimensjon (incl admin cost (fees)/taxes etc) etc...

    Renè

  3. Hei Erik,

    Takk for svar. Fikk vite fra B&W i Norge at vekten er 280 gr. Jeg har nå kjøpt denne i UK, da jeg hadde en garantisak på min "ødelagte" Shakespear Invicta stang og med noe mellomlegg fikk jeg B&W stangen.

    Når du nevner LTS, har jeg også kjøpt meg nylig en Loop LTS X1 13,6 ft #9 . Har ikke fått prøvd denne ennå.

    Gleder meg stort til å prøve disse stengene ved sesongstart -06. Tror jeg har nok stenger nå :-)Mangler bare snelle og snører til Loopen

    Mvh

    Renè

  4. Heisann,

    Ref. Vangen 604 Rambler 9’2’’ #6-7 - 4 delt

    Ved et uhell hin dagen mistet jeg tuppen/ytterste ledd

    Er det mulig å kjøpe dette leddet noen plass til en normal pris eller kan bare stangen gå i bosset?

    -Renè

  5. Hei,

    Ref. Gaular i Sunnfjord

    Antar denne elva er åpen frem til 15 sept. Noen som vet hvilke vald som er bra(+ mulighet å få kort) på denne tiden av sesongen, mest flue, men også litt makk?

    Mvh

    Renè

  6. Hei,

    Hører rykter om laks rundt 10 kg + noen store sø`er som er tatt i Stryn. Kan noen bekrefte dette og hvor det taes fisk nå/ hva med Loen? Er litt spent da jeg skal fiske både i Stryn (kirkeide) + Loen nedre om 10 dager

    Renè

  7. Hei,

    Jeg skal inn til Lærdals-elva idag. og skal fiske på Tønjum og på Mo tilsammen en uke. Hører elva der inne er litt for stor om dagen og dermed antar jeg at den er kald.

    Fluesnører jeg har idag for 2-håndsen (fordelt på 2 spoler er) :

    1. Backing+ WF Flytesnøre 10/11

    2. Backing+ running line+shooting Line Slow sink 10/11

    Jeg antar jeg må ha en fast sink shooting line også. Derfor lurte jeg på om jeg skal ta av flytesnøre og ta på Fast Sink (hvilke klasse?). Jeg antar videre at Fast Sinken må brukes om dagen. Men hva om natten....? Trenger jeg flytesnøre når elva er så stor? Eller holder det med Slow sink om natt + fast Sink om dag?

    Jeg vil helst unngå å bytte shooting line) hele tiden og vil derfor ha det jeg trenger på 2 spoler (jeg har bestilt en tredje spole, men denne kommer ikke før neste uke

    Mvh

    Nybegynner

  8. Hei,

    Jeg lurte på om det finnes noen ok vadesko på markedet, uten at de må koste 1000 kr. Leter etter en billig sort... Noen linker?

    Renè

    ***Edit: Flyttet til bekledning av Espen Ørud***

  9. Hei,

    Angående: 15 ft Invicta (Shakespeare) Salmon Fly rod (p.nr. 1733.450) Klasse 10/11

    Takk for svar. Stangen har jeg ikke fått ennå så det er litt vanskelig i teste stangen fysisk. Grunnen til at jeg spør om dette er en god stang er at meg og en kompis har kjøpt stenger i UK (via en bekjent). Vi skulle egentlig ha 2 loop 15 ft stenger, men det var bare mulig å skaffe en Loop og en Shakespeare. Loopen har jeg ikke beskrivelse av, men jeg tapte loddtrekningen og får dermed Shakespeare stangen.

    Så er et andre som har erfaringer med denne stangen? Kompisen min tror det er et bomkjøp:-)(Han har også aldri prøvd 2-håndsstang)

    Mvh

    Renè

  10. Hei,

    Vi er 2 stk som har bestilt 2-hånds fluestenger fra UK. De hadde ikke 2 av hver stang så vi måtte bestille 2 ulike. Vi er begge nybegynnere.

    Hva er i utgspkt. best:

    1. Loop 15 ft (klasse 10)

    2. Shakespeare 15 ft (klasse 10)

    Er det noen vektforskjeller mellom disse?

    Dermed er krangelen igang om hva som er best mellom oss to:-)

    Håper på svar (regner med det trenges litt mer info om stengene, men dette er alt jeg har nå, siden det er en tredje person som har foreslått dette)

    Mvh

    Renè

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.