Gå til innhold
Fiskersiden

Roy Byman

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Roy Byman

  1. Hei Marvin.

    Tenker litt tilbake i tid da foreninger i Drammensvassdraget satt ut mange hundre tusner av Sjørret for nettopp å få opp stammen, de har et eget klekkeri i Lierdalen ved Glitra elven.

    Det er brukt utrolig tid og krefter for at nettopp du og jeg skal få den gleden å dyrke våre hobby.

    I Lier elva og Glitra har jeg vært med å ta folk som har lystret ørret på høsten (min bror var i oppsynet), satt garn tvers over elven hvor det ble avisoppslag fordi vedkommende som da ble tatt var i stamfiskelaget i elva, han hadde lystret opp over 60kg på 1 natt.

    Når alle setter garn langs kysten av Østfold/vestfold gir dette enorme konsekvenser på denne tiden av året nettopp fordi ørreten går grunt og beiter på bl.a børstemark, tangreker, sild, er vi virkelig villig til å la denne natur ressursen forsvinne på lik linje med hva nesten Torsken har gjort i indre/ytre Oslo fjorden.

    Greit at vi ønsker litt mat i fryseren, men ikke for enhver pris, da kan oppdrett fisk være et bedre alternativ og ikke minst betydelig billigere, og ha en god samvittighet.

    Ristet laks med brokkoli og sndefjord smør, gratinerte poteter er veldig godt, noe jeg kan anbefale deg som et alternativ til tanken, i det hele tatt å tenke garnfiske etter sjørret på Våren.

    Lykke til

  2. Ja nå ble jeg også usikker, har sett på noen av Marvins innlegg og ser ut i fra det han der skriver og svarer ikke helt er i tråd med vanlig folks holdninger.

    Håper at dette innlegget hans var fleip, ellers så er dette helt på det rene av jeg kan ta alvorlig.

    Han er en ivrig ørretfisker som han sier, med gammelørret som agn så kan vi egentlig ikke ta dette seriøst.

    I dette landet er det ytringsfrihet så ære være Marvin for det, si det du vil men ikke vent deg at du skal bli tatt alvorlig bestandig.

    Tar gjerne en diskusjon med deg når jeg er på Borre traktene, Furustrand eller ved Løvøya og fisker.

    Lykke til med ørret fiske.

  3. Problemet mitt er at jeg bor i Strømmen slik at veien er rimelig lang og at jeg skal under kniven for å reparere et korsbånd onsdagen, tror ikke jeg har muligheten der desverre, dette var mye undskyldning for slippe, nei da har ingen problemer med å konfrontere folk med idioti, men må reparere kne først.

    Lider ikke av redsel og dårlig selvtilitt, er tidligere Norsk mester i bryting + 100kg derfor kne problemer.

    Men vi tar dem senere, er gjerne med på slike ting.

    Lykke til alle som setter av litt tid til å bekjempe dette problemet.

  4. Jeg og noen kompiser var ute i går i Larkollen ommeråde.

    Oppfordrer alle som har muligheten der til å dra opp garn, og dem var det mange av.

    Garna var satt ut litt ute for så å trekkes inn over mot land, de var metern under flaten.

    De var umulig for meg som var på land å ta tak i dem, de var helt klart beregnet til fiske etter sjørret.

    På vei mot bilen møtte vi to tanter som lo når vi kom fiskeløse, de fortalte oss at de hadde fått 3 kg ørret i garnet dagen før, ommeråde jeg fisker på er stort sett 2-3 meters dybde og vi har fått 5 ørretet på 3 turer, hvor den ene ble landet for 4 dager siden på 3750gr, da var det ikke et garn å se men nå krydde det.

    Ommeråde hvor garna står er fra Hotellet på Larkollen ned mot Larkollen Camping.

    Min bror har vært i oppsynet i Drammenfjorden, han forteller hvor utspekkulerte folk egentlig er, hurtigbåter etc, utspekkulerte ting går over til grådighet som igjen skader ørretbestanden, hva er grunnen til at vi tenker slik, jeg blir oppriktig lei meg og flau på vegne av det Norske folk.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.