Gå til innhold
Fiskersiden

larvar

Medlemmer
  • Innholdsteller

    112
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av larvar

  1. Fantastisk. Hadde ikke trodd jeg skulle få så bra tilbakemeldinger. Det med litt lysere bakgrunn er ikke så dumt. Ser du praktiserer dette selv. Foto er jo som kjent et helt eget fag og jeg er ingen fotograf. Skal liksom ha med alt på bildet. Noen ganger er det greit, men tar poenget ditt.

    Forresten, så er bloggen din veldig bra, morsom å lese!

    Takk for alle tilbakemeldingene. Har litt å pusle med fremover + at fiskelysten kom krypende. Blir nok en rapport snart :-)

  2. Helt ok at du er kritisk. Bildene kommer nok til å forbli slik det er, men jeg skal skrive det meg bak øret. Detaljene også. Målgruppen blir jo fort meg og mine, men klart at det kan være interessant for andre når det blir flere turer/rapporter. Hvor finner jeg Gabrielsens rapporter? Her på FS? Fargene må jeg nok gjøre noe med. Det er kult, men lesbarheten bør prioriteres. Må bare finne en måte å kombinere.

  3. Akkurat det med fargen er du ikke den første som sier. Synes det var kult, men kanskje jeg skulle se på det. Eventuelt en litt annen farge på skrivten??

    Reklamen er bare tull. Tror ikke jeg har tjent til en meter mono-sene engang :-/

    Om du fjerner den FFK logoen så blir den bra! :D

    Du har forresten en fin blogg selv!

    Er det andre blogger om fiske/friluftsliv (med unger) som jeg kunne tatt en titt på. Trenger litt inspirasjon.

  4. Mener du må få med unga ut i alle årstider. Isfiskehelg med telting, bålkos og vri-åtter hører med :-) Eller er bloggen fin den. Liker linker/henvisninger til ting du tar opp.

    FFK er viktig.

    Takk for tilbakemelding. Har liksom ikke fått fingeren ut når det gjelder isfiske. Men det burde jeg, enig i det. Men er det noen forslag til hva annet jeg kunne hatt med?

  5. Hei alle!

    Bare for å ha sagt det, så er ikke dette for å reklamere for bloggen min, men jeg trenger litt feedback.

    Bloggen har jeg hatt en stund. Den omhandler meg og gutta mines turer til forskjellige steder i Østfold. Fiske er hovedfokus. Men siden det er lavsesong nå, kunne jeg tenkt meg å revitalisert den. Hadde vært morsomt med noen tilbakemeldinger på hva som fungerer og ikke. I tillegg kanskje annet jeg kunne hatt med.

    Adressen er her: http://varheim.blogspot.com/

    Tilbakemeldinger kan vi ta her.

    På forhånd takk!

  6. Det var bra du sa , for det skal jo jeg også :hailfs:

    Da stemmer jeg for søndagen etter! Flåtaviken, Bevø, Larkollen, Dypeklo... Er hvertfall gode alternativ.. Andre?

    15. mai passer ikke for meg. Jobbehelg. Men antakelig vanskelig å finne en dag som passer for alle. Tror det bedre bare å sette en dag og tidspunkt, så får de komme de som kan.

    Plassene er ikke så gæærne, men dypeklo synes jeg ikke er det helt store. Et annet tips i samme området er jo Geitøya ved Mærrapanna. Fint for både flue og sluk, samtidig som det er grei plass å ha det sosialt. Bare et forslag

  7. Hei

    Tipper mondeoen ikke er stort mer enn 1.50 over taket. Jeg har sett mange som frakter kajakker på denne måten. hele greia er bare noen små krybber som festes på lasteholderne, og kanoene legges på sida oppi dem og stroppes. Denne veien er de ikke stort mer enn en halv meter, og det blir god plass til dem på taket

    Ja det er vel noe sånn jeg ser for meg. Men disse kajakkholderne, de fungerer også på kanoer? Har du prøvd dette selv? Har også sett kajakker blitt fraktet slik, men egentlig aldri kanoer.

  8. Hei!

    Har dukket opp en liten utfordring her. Har fått 2 Hasle kanoer (530PE)til min 40 års dag :) Har ikke fått dem fysisk ennå. Men en utfordring har allerede poppet frem;

    har ingen bilhenger. Er det noen som har erfaring med hvordan man kan få med seg 2 stk kanoer på en bil?? Har en Mondeo stv. Har takrails.

  9. Var over hos søta bror i dag. 2 kæll fikk 2 under kiloen på 12 timer. Ikke det helt store. Løkholmen, Dynekilen, Galtø, Oddø. Var mye folk i området, men fisket var tregt. Kystbevakningen var på plass kan jeg melde om. Gikk meget grundig til verks, så på pass på å vær nøye med minstemålkavet på 45 cm når dere er over hos naboen.

  10. var jo ikke så mye billigere for disse krokene, enn i Norge da..

    Kanskje ikke. Må jo ikke kjøpe hvis du ikke vil :-) Har i hvert fall kjøpt mye kroker derfra. Så lenge du holder deg under 200 kr så kommer de med brev kjapt hjem i postkassa. I tillegg har de innimellom owners s-61 og s-59. Supre til sluk og ikke så lett å få tak i Norge.

  11. Endelig fikk jeg rota frem stanga og termosen for første gang i år. Hadde kun et par timer til disp, så det var ikke noen mulighet til å dra til Hvaler. Men hva gjør vel det, når mulighetene er så mange her i Onsøy. Har ikke sett havet siden i høst, så jeg var ganske så ivrig da jeg runda hjørnet på kiosken på Foten. Hakesleppet var rimelig stort da jeg så at isen strakk seg utover så langt som øye kunne se. Kaffen smakte bra og frisk luft er sunt for kropp og sjel sies det. Snøret får jeg sikkert fukta senere i år :-)

  12. Hei!

    Jeg bor så og si i vannkanten ved brua mellom Asmaløy og Spjærøy.

    I de grunne (og stille) vikene langs hele sundet ligger det tynn is, ellers er det forsåvidt greie forhold.

    Periodevis mengder med is som flyter med tidevannet forbi her.

    Var ute en tur i formiddag, men ingen napp.

    da er det med andre ord muligheter for en tur skjønner jeg :-)

    Er det mye snø helt ned i fjærestenene. I januar i fjor husker jeg at det var helt til knes med snø. Var vanskelig å bedrive beveglig fiske. Men det var ved engelsviken, er vel uansett mindre snø på Hvaler. Eller tar jeg feil?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.