Gå til innhold
Fiskersiden

GuleViking

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GuleViking

  1. Da har jeg landet i Mosjøen:)

    Mye fint med å være ny her, og mye nytt å lære. Dialekten kommer ikke med det første, men å forstå dere mosjø-væringer går greit nok.

    Synd å si men, fiskeutstyret er fortsatt i esker, men ved første anledning til å pakke dem ut,.... consider it done.

    Om noen har lyst til å forbarme seg over en asfalt-unge og vis meg litt av hemlighetene som Nordland har, så ville jeg vært meget taknemlig. Vet dere har mange fine "hot-spots" her ute;)

    Uansett, om noen vil ha selskap på isen eller glatte svaberg, så er jeg med så fremt jeg ikke er på arbeid. PM meg og vi kan sikkert arrangere noe:)

    Bent rods and tight lines, folkens! Even if it's winter!!

  2. Så bra:)

    Takker for svar folkens!!!

    I og med at jeg er fra asfalt-Oslo, så er all fisk over kiloen ansett som beundringsverdig. Steinbitt over 2 kg. betyr for meg ny rekord . Gleder meg allerede. Speydork! Blir gjerne med på tur i båt ja, om jeg får fri fra sjefen og "kvalp'an" ;) Skal få solgt unna hus og diverse nå i Leksdalen, så er det Mosjøen neste stopp. Vel og merke at jeg får jobben på intensiven der;)

    Anyways, Martins & Speydork,.... vi må snakkes når jeg kommer oppover;)

    Bent rods and tight lines!!

  3. Halloen folkens!

    Har store planer om omrokkering av livssituasjonen. Flytter mest sannsynlig til Mosjøen og lurer på hvordan fiske er i i området.

    Er fullt klar over at de nå har lagt Norges beste sjøørret-elv brakk for Rotenonbehandling, og antagligvis kommer den til å ligge urørlig i 6 år fremover. 6 år!!??

    Uansett, fjorden som går rett utenfor Mosjøen må da huse noen prakteksemplar av diverse arter? Det jeg lurer på er om noen har noen hotspots for fiske fra land? Driver mye med "Surfcasting" og vanlig sportsfiske fra land. Sjø eller innsjø, det er like morro.

    Setter pris på tips, kanskje noen blir med på en tur når sakene faller på plass:)

    Anways, bent rods, and tight lines, people!!

    :)

  4. Må bare komme med en linje om en butikk som skal ha "cudoz" for god service.

    Handlet meg et isbor (UR Rantanen 155mm., seff) på Leirud sin internettside, på en Fredag før jul. Påfølgende Mandag var den hjemme hos meg i all sin prakt!! Må bare si at jeg var noe perpleks (tror jeg det heter) da postdama ba meg signere for en stor pakke.

    Inni meg tenkte jeg at det kunne ikke være (...bor?), må vel være en kjip julegave, med tanke på tiden vi er i... Men neida, der skinte den grønt og litt rødt samt fully "pollished", der den lå i eska.

    Deilig!!

    Hadde forøvrig en bra samtale om hva for bor jeg burde kjøpe med tanke på mitt fiske, og Jan (tror jeg han heter) hadde masse gode tips å komme med.

    Skal nok handle mer hos Leirud når utstyrboksen skal fylles opp!

    Cudoz, mann, for god service!!

    Hilsen en meget fornøyd kunde.

  5. Vil ikke være en "kill-joy", men man skal være litt obs på at det florerer med billige "replicas" som rett og slett er kopier (noen ganske bra etterlikninger faktisk) av den ekte varen. Som tidligere nevn i tråden så bør man heller handle på nettbutikkene (gjennom Ebay selvsagt, man vil jo ha det billig), og heller styre unna de useriøse selgerne. Eksempel på slike tilbud kan være at saken man vil handle fra nettet, selges gjennom "en kar" i USA, men selve varen befinner seg i Taiwain/Korea/Kina osv.

    Tenker meg det ville vært kjedelig å miste trofe-fisken, på ei super shimano som egentlig er en "Shit-Man-Ohh!!" fra barnearbeiderne i Kina.

    :angry2:

    Har selv handlet masse på Ebay (og kommer fortsatt til å gjøre det til samboeren sier STOPP), og er frelst på visse duppeditter og saker. Utrykker bare at man som netthandler bør være "litt" kritisk til diverse tilbud.

    Uansett, uttrykker bare et varsko:)

    Anyways, whatever floats your boat, friend :blush:

  6. Cerwinzki: de steinbitene var fanget fra land. Ikke ved båtbryggene hvor man kunne tenke seg, men lenger innover forbi Ekne-plassen. Følger du veien langt nok inn, vil du se at landskapet rundt holmene ved Ekne brått heller i en vinkel som tilsier at det blir dypt i vannet. Kast ut en 50-60 meter, og ha gjerne reke til agn;)

    Slik gjorde jeg det. Anyways, man finner vel etterhvert sine "sweet-spots" når man tar turen langs strandlinja.

    Når det gjelder bilder så synder jeg der, fordi min iver etter å få detn "neste" som også er "større", så forblir kameraet i baggen. Skal ha det friskt i minnet til nestegang jeg tar turen.

    Anyways , folkens, skitt fiske videre.

  7. Har nettopp blitt døpt inn surffiskets hobby, og må si det er så deilig å komme ut til Trøndelag hvor man faktisk får fisk,.... over kiloen!!

    Unnskyld min entusiasme, men for en asfaltgutt som meg fra Oslo, ble det å komme ut her som et Mekka. Fikk forleden 2 store steinbitt ute på Ekne (en plass jeg lærte om her på forumet), skal si samboeren var stolt da jeg stilte opp med ovnsbakt og dagsfersk steinbitt.

    De (fiskene) var ikke veldig store, kanskje 1.2-1.3 kg, men jommen gav de meg et av de "Kodak-meomoriene" som man så ofte ser tilbake til.

    Anyways, bare deler litt fiskeentusiasme med mine medfiskere.

    Kanskje vi sees langs strendene, .......:P

    Godt fiske folkens!

    (det har jeg)

    MVH

    Guleviking

  8. Må si meg enig her, at Baardsen har god service. Bestilte nettopp et par stenger (Specimen 275 og ei snelle), var kjempefornøyd med service.

    Fikk gode alternativer som ikke kostet !vadebuksene! av meg, så det var bare å velge;) Anyways, tilbake til tråden, så høres disse stengene gode ut,... remains to be tested and proven

    :P

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.