Gå til innhold
Fiskersiden

kit

Medlemmer
  • Innholdsteller

    101
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kit

  1. Ja til fiskekort, og så legger vi til at for hver meter vi kaster med stangen, skal det illegges 1kr pr. meter utkast. bruker vi båt, skal vi betale en meravgift for fiske under 400meter, satt til minimum 100kr for ikke å utfiske bestanden av de respektive stammer og spesifike fiskesorter..kjempeflott!!! NOT!! ;-(( Dette er virkelig tull. Vi kan ikke belaste alle landsdeler grunnet utfiske i oslofjorden. Der er vel ikke fisken spiselig likevel... Dette er virkelig å kaste bensin på bålet.. Fritt fiske for sportsfiskerne, og belegg avgiftene der de hører hjemme...Yrkesfiskerne, og grunneiere/bøndene som setter ut kilnøter... Fy, dette tenner meg..

  2. Det som irriterer meg mest med Sølvkrokens sluker er den nye "innpakningen". Helt idiotisk måte å pakke på.. Men dette gjelder kun for 2005 sesong, for nå skal de gå tilbake til den gamle innpakningsmetoden. Snakk om å sløse med pengene som de egentlig ikke har.....

  3. Hei ThorEH. Jo, med det mener jeg at det kommer masse nytt på markedet som, mest sansynlig, få av dere har sett, Mustad ikke vil kjre inn på nettmarked, men velger å selge via sine andre distribusjonskanaler. Mao. detaljhandel vil bli foretrukket på mange av deres produkter. Selvfølgelig vil masse bli å få kjøpt på nettet, men dette vil ikke bli i regi av Mustad i allefall. Skitt fiske!!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.