Gå til innhold
Fiskersiden

Robert M

Medlemmer
  • Innholdsteller

    201
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Robert M

  1. vet ikke om jeg kan melde inn flere en , men i så fall fikk jeg en brukbar en til tatt 21.6.09 på ranum valdet i namsen

    12,5kg tatt på jan wobbler

  2. Hvis du ikke får noen kontakter og tilsendt noen wobblere før du drar, så gå til Rune eller Tor på sporten på Overhalla, så er det i boks. De har hauger og lass av wobblere.

    Etter hva jeg forstår så har de fått inn igjen Vaaksi, og det er gode greier. Ellers så har du EP, Flax, Bomber m.m. (laget mitt har hatt på og fått de største på grønn Bomber i år på åpningen) ellers så kan det være at du rekker å kontakte noen finske wobbler makere. Se en annen tråd på FS siden om wobblere - mye tips der....

    Det går mye i rødt, grønt, organe og gult men vel så viktig er det du har tro på. Vi bruker f.eks. aldri blått, men hører at det går mye i det der oppe nå.

    Søkke og tube er forbudt mener jeg.

    Jeg har vel noen wobblere jeg kan avse til en rimelig pris - men det er ikke håndlagde smykker, men bombere o.l.. Bare send PM.

    på sporten har de ikke flere vaaksi igjen og flax har ikke kommet enda,men jeg er enig at det er bare og stikke innom rune og tor så for du noe som virker.de har en ny type finsk wobbler der nå som også fisker bra.

  3. ta et tomt syltetøyglass fyll det med reker fyll det så 1/3 med havsalt + 4 rød konditorifarve snu glasset på hodet og la det stå til dagen etter så snur du det igjen da burde saltet være løst opp ,rekene burde du legge om våren da får de fin farge til sesongen. dette er måtten mange i drammmenselva gjør det på.

  4. Da var turen over for i år,med et dårlig resultatt 10 lakser mellom 1kg-8,3kg og 19 sjø ørreter mellom 1-2kg

    fikk en 3 dager flom med en gang vi kom opp ,så jeg forstår ikke hvorfor det kom så lite fisk,for forholdene var optimale men sånn er det noen ganger,da må namsen vente til 1 juni neste år for min del,fortsetter sesongen i drammenselva nå.

    7341_s.jpg

    7342_s.jpg

    7343_s.jpg

    7344_s.jpg

    7345_s.jpg

    7346_s.jpg

    7347_s.jpg

    7348_s.jpg

    7349_s.jpg

    7350_s.jpg

    7351_s.jpg

    7352_s.jpg

  5. I kveld reiser jeg å noen kompiser til namsen med sideelver får og fiske følgende vald.kommer rapport når jeg er tilbake.

    DAG 1 RANEMVALDET NAMSEN OG FUGLEÅR/SKJØLAND BJØRA

    DAG 2 OVERHØLA SANDØLA / FUGLEÅR/SKJØLAND BJØRA OG ØVRE VIPSTAD NAMSEN

    DAG 3 OVERHØLA SANDØLA / FUGLEÅR/SKJØLAND BJØRA

    DAG 4 GLØMMEN/SKJØLAND BJØRA OG YTRE VIPSTAD NAMSEN

    DAG 5 HEKTE.N NAMSEN OG ØVRE VIPSTAD NAMSEN

    DAG 6 HILDRUM NAMSEN

    DAG 7 ØVRE VIPSTAD NAMSEN

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.