Gå til innhold
Fiskersiden

halvor fridtjof

Medlemmer
  • Innholdsteller

    49
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av halvor fridtjof

  1. godtfolk, bra med nytt utstyr, men tør minne på min løsning, som er en plankebit hvor jeg borrer et hull som passer til bunndelen av stangen, har så en kile til dette hullet.

    Borrer et hull ved siden av pilkehullet og stapper planken nedi, stsmper med slush og den står bra så sant det ikke er veldig mildt. dette funker veldig bra, men har ikke noe feste til angeldon eller elektronisk nappvarsler.

    Denne løsningen er billig og veldig lett å ta med seg, les tar liten plass.

  2. Hei,

    Noen som har en Ron thompson Hard core spinn stang liggende? jeg kjøper gjerne, det er en serie billige sterke (og tunge) stenger som er gått ut av produksjon, med "glasstupp". trenger en til haspelsnelle.

    Vil helst ha en liten en 5-6-7 fot i lette kastevekter, men har du en annen ta også kontakt!

    Ps ikke gjør som meg å gå på bildesøk på google og søk på Ron Hardcore rod...

    Halvor

  3. tja, kan ikke si jeg har merket at fisken skal være så var for senetykkelse jeg, på stille dager i klart vann med flue kanskje, men jeg mener det er overdrevet at senetykkelsen skal ha så mye å si, 0.40 funker nok fint i sjøen, men hvis man skulle være heldig å få på to litt spreke havabbor ville jeg nok helst hatt 0,50.

    bruker litt forskjellige opphengerfluer, hvis vi snakker sjø bruker jeg enten en svart eller hvit stramer, gjerne med litt glitter og maraboufjær.

  4. jeg er også fan av opphengerflue, og bruker det alltid, rart å se hvordan man til tider kunn får på opphengern, så i andre perioder får jeg alt på sluken/wobblern.

    når det gjelder glidene knute, så har jeg tenkt tanken, men kommet til at det gidder jeg ikke kåle med, har aldri hatt noen problemer med vanlig knute (?) går opp ii senetykkelse på fortom når jeg fisker i sjøen, det er det. ( når jeg tenker meg om har jeg nok mistet en havabbor en gang da jeg fikk på fisk både på wobbler og flue sammtidig, men vet ikke hvordan det hadde gått hvis jeg hadde brukt glidende..sena røyk, og jeg bruker nå 0,50 mono fortom i sjøen)

  5. Noen som har vært i Sandebukta i det siste?

    Skal på isen,men ikke bestemt meg for hvor jeg skal dra enda :)

    Jeg var ved kattholmene på tirsdag, fikk en liten hvitting og en liten torsk, de andre jeg snakka med der fikk heller ikkeno..

    dro så innom gilhusodden drammensfjorden, ikkeno der heller..

  6. Hei,

    Har hatt noen turer i bunnefjorden uten det store resultatet, og noen fine turer med bra resultat i sandebukta, men har aldri fiska på isen i drammensfjorden. har sett meg ut gilhusodden (?). er fristende med muligheter for ferskvannsfisk.(Sik?)

    Noen som har vært der i det siste? alle erfaringer tas med takk!

  7. Piscator: fint å høre en fornuftig stemme! vi fyller husene og utstyrskrina våre med elektronikk helt unødvendig, og kan jo legge til at det i det meste av elektronikk er tungmetaller.

    hilsen en som kværner sin kaffe med hondkraft( fin sveivestrening!)

    kan du anbefale noen fjærvekter og tipse om steder jeg får kjøpt?

  8. hei, jeg har litt tungt for det jeg, hvorfor er det bedre å bygge et portabelt selv fremfor å kjøpe feks en humminbird fihingbuddy?: http://www.fiskeglede.no/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=visa_artikel&artgrp=57&artnr=2697&visa=1-30&Sort=Beskr&Visn=Std

    Har ikke de portable ekkoloddene på markedet de spesifikasjonene man vil ha, eller er det bare på gøy? disse ekkoloddene fikk mye skryt av audun skjølberg i jakt og fiske.

  9. Hvordan gikk det Perca?

    Var i sandebukta på torsdag, (kattholmene) første turen min dit og fikk ingenting! (en liten torsk bare)

    snakket med en lokal som hadde fått 60 fisk på tirsdagen.

    prøver nok igjen snart.

  10. Kjøp deg en paris expedition pulk, det er en enkel plastpulk som du rigger selv, koster 600kr ca og funker veldig fint til pilkepulk og varepulk og akebrett. får kjøpt det på sportsnett og hvis du søker litt på nett får du oppskrifter på modifisering og rigging med tau og div.

  11. Har støpt bittelitt selv, men slutta fort når jeg leste litt mer om blydamp.. det bør absolutt ikke innåndes..

    på innendørs skytebaner for .22 er det avtrekk for å fjerne blystøv fra skytinga.

    Blyforgiftning: the main symptoms in adults are headache, abdominal pain, memory loss, kidney failure, male reproductive problems, and weakness, pain, or tingling in the extremities.

    • Confused 1
  12. hei, fin tråd, fint å fikle litt i mørket,

    men, skjønner ikke helt hvorfor man skal krympe på mono når det tydlighvis er så lett å skade mono`n,

    hvorfor ikke bare bruke wire? er jo snakk om modding av jigger? blir vel ikke store lengder med wire, og fisken bryr seg vel ikke?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.