Jump to content
Fiskersiden

Atle I

Members
 • Posts

  864
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Atle I

 1. Når jeg var deri Februar for noen år siden fikk vi bare tuna.. Men desember bør det være mulighet for sailfish hvis jeg ikke hsker feil. Den beste måneden er vel sep-okt.

  Gadd ikke og sitte sammen med mange andre så vi leide en 40fot for og selv. Fantastisk bra tur selv om de stor uteble. Kosta 5100norske.

 2. Det er jo ikke hva dette dreier seg om. Det var jegerne selv som hadde bestemt at den skulle fredes!! Jegerne i det samme jaktaget. Nettopp for at den er annerledes uavhengig om den smaker like godt. Flere av jegerne i det samme jaktlaget sier at dette var en stor tabbe og som ikke skulle vært begått.

  Når Albin er rikskjendis itillegg blir det bare enda dummere.

 3. Har såvidt begynnt å titte etter nytt ekkolodd med GPS. Men noe usikker på hvilket man bør velge. Er mange erfarne trollere mm her inne med mye erfaring når det gjelder dette så jeg håper dere kna komme med noen innspill.

  Noen med erfaring med StructureScan ned-skanning?

  Pris 2-5000kr

  Er kun i ferskvann og det er gjeddefiske det kommer mest til og bli brukt til.

  Noen forslag?

 4. Det var en black marlin de annslo til 1200 lb+++ . Filmen er fra den New Zealandske båten "Ultimate Lady" som fisket på Great Barrier Reef, det ble anntydet tigerhai. En av de råeste båtene på kloden :-)

  Hvor stor kan den da ha vært? 4m+ kanskje. Bare spekulasjoner selvfølgelig.

 5. Hva skal jeg si Morten. Oddsen er nå enda større for at jeg får fisk neste tur.. Det er positivt. Makan til blanking men tiden på året og tykkelsen på isen har nok noe av skylda. Men fornøyd med at jeg gjennomførte de målene jeg hadde for dagen.. Mye ekstra slit i tåka. Så ingenting. Gikk sikkert 6-700m feil.

  Hadde to run. Men mistenker at det var abbor. Hadde satt ut en stang og etter 4 min begynner stangtuppen og vugge. Sakte. Ser at sena bevger seg litt i sirkel ned i hullet. Venter i ca 1 min og den går ca 50 cm og nappvarsleren piper. Fantastisk. Gir mothogg men nada. Så ingen spesielle merker på gjedda foruten punkteringsmerkene jeg hadde laget med kniven. Må kanskje vært SVÆR abbor. Morten på den stanga var ca 300gr+.

  Har prøvd og lese utifra månefaser men blir ikke helt klok på det. Noen som kjapt kan si noe om det?

 6. Dette er desverre ingen rapport som melder stor fisk. Dette er en rapport som melder null fisk på 5 turer(kanskje 6 er ikke helt sikker)

  Har kun hatt ett run på Jarenvannet. Turene har gått til Steinsfjorden to ganger og Jaren 3-4 ganger. Ganske spesieltt og nesten litt morsomt synes nå jeg...

  Det positive er at sjansen øker for fisk for hver blanke tur.

  Var på Steinsfjorden idag og vi(meg og Øystein) sleit også for og få agnfisk men det blev tilslutt. Fornøyd med det ihvertfall.

  Min neste tur går også til Steinsfjorden, nærmere sagt på tirsdag, men skal prøve ett nytt sted. Gleder meg mer en noen gang da jeg vet at oddsen for og få gjedde er STOR. egentlig vanlig kost synes jeg men er inne i tidenes lengste blanke periode ever..

  Kan nevne at ingen av de andre har heller fått noe.

  Ville bare dele det:)

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.