Gå til innhold
Fiskersiden

åens

Medlemmer
  • Innholdsteller

    119
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av åens

  1. Har kort ja 1-2 august bollo- gønges mener jeg det var, er mitt 8 kort på 10 år har aldrig reist der i fra uten laks så vi får krysse hendene på at vi ikke går tomhent der i fra i år heller.

    Men skulle noen ha til overs så rop ut - er klar på 1 time og 50 minutters varsel (kortere også om noen garanterer fri ferdsel over Sennalandet ;-) )

    Du må nok langt ned i peng pungen skal jeg kvitte meg med dette så jeg tror du må lytte etter lyd i fra andere kanter der gitt :blush:

  2. GP programmet som ingen vedgår og se på men som alle vet resultatetr av og en har mening om.

    Blir ganske hardt det fallet vis de ikke vinner slik det er hauset opp, Norge har vel også begynt og se etter arena for neste års GP (snakk om og selge skinne før bjørnen er skutt).

    Heia Norge og Heia Alexander Rybak

  3. Er ekstra ordiner båndtvang nå så det er bare og avlive hunder som gjør slikt og fet med loven i hånda. (vis en tar hunden når det pågår ikke etterpå).

    Slikt hundehold er ikke akseptabelt over hode har selv jakthund og det har ikke noe med om det er gaupe, ulv eller hund som gjør slikt, dette er ikke hundens skyld den gjør bare det som ligger i blodet men derimot er det et par (les en go del) hundeeiere som skulle vært stilt for retten.

    Ganske mange fine fruer som lufter hundene sine i Bærum som ikke tenker eller skjønner konsekvensene av at hundene tar rådyr, bare og få anmeldt enten det er fin frue fra beste vestkan eller jegere.

  4. OK. Nei takk. 1 mann kan ikke fiske med 12 snører uten klabb unt babb. Skal mannen kjøre 5-6 fisk samtidig da eller? Det bare går ikke. Oter og planerboard (!?) er samme prinsipp sant? Er ikke lov å bruke oter der jeg evt. prøver laks og ørret i sjøen.

    Men uansett, fisker jeg med to stenger+ to otere blir det 18 potensielle napp. Hvis ikke det går til h*****...

    Fisker du med 12 snører sammenligner jeg deg med ei juksemaskin. dvs: På grensen til det som kan kalles sportsfiske.

    Det du kommenterer her er du helt uviten om tydeligvis å fiske med 12 stenger samtidig er ikke noe problem vi som troller mye på veneren bruker utelukket 10 stenger og på gode dager klarer ikke vi å fange 5-6 fisk samtidig, er vi heldige får vi dobbelt hugg og vis vi vinner i lotto får vi trippel hugg noe som ikke er umulig og hanskes med som regel er vi to i båten.

    Blir helt feil og sammenlingne trolling med juksahjul, vi har et agn pr. stang og ikke ti på samme snøre hadde du brukt hjuksamaskin på veneren tror jeg ikke på noe storfangs akkurat.

    Personlig syntes jeg at det bør bli tillat med flere stenger f.eks 6 og øke størelsen på minste målet + bag limit, tror nok ikke vi seriøse trollere er mer ulydig en de som har andere fiskemetoder som hobby og vil rette seg etter loverket.

    Som stegg nevner tideligere så er det bare og ta en titt over grensa hvor trolling er mer utbrett, er ikke noen flere lovbrytere der en her ikke har de gått tom for fisk der heller.

    Har også som stegg ca 20 års erfaring med fiske etter laks i elver med samme erfaring større og flere en på trolling.

  5. Ble 1 døgn på bollo 1 august litt sent men absolutt en sone som kan overaske ligger høyt på statestikken vært år, er vel en av de sonene det det står/stopper mye storlaks som en kan få kontakt med.

    Andre kort ble 1 døgn i gønges 2 august ei sone jeg ikke har noe forhåpninger til ligger lavt på statestiken vært år men man får ta til takke med det man får.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.