Gå til innhold
Fiskersiden

Årets Første Dorgetur


Wiggy
 Share

Recommended Posts

Da var årets første dorgetur i boks etter flere måneds fluefiske fra land. Dagen var i dag, tiden var kl 10 og været var grått og blaut. De to sørlandske fiskere sto klar for å treffe mandals sølveskatt.

Det tok ikke lang tid før den første stanga skulle bevege seg. 5 minutter etter avreisen slo det til......

48260_s.jpg

En liten kamp og dagens første SØ satt utslitt i overflaten, retning båten. Når den kom trygg i båten, var det klart å se at her var det en klassisk eksempel av en skogsfjord SØ.

48261_s.jpg

En fin mat fisk som fikk æren av å være den første som skulle hjem til middag. Det gikk ikke 3 minutter en gang før det slo til igjen. Denne gang var det noe litt tyngre.....

48262_s.jpg

Etter litt frem og tilbake ble en fin torsk trygg i båten og da var dagens middag sikret. Turen fortsatte en stund før de stolte fiskere ankommet den berømte svingen, hvor før hadde mye blitt fanget og fine mistet. Denne gangen skulle de ikke gå tomhendt, og dagens SØ nr 2 var i boks.

48263_s.jpg

Med så mange fisketurer hvor fiskekompiser opplever fine fisketider sammen, har alltid en litt mere fiskelykke enn den andre, og i dag var det ikke noe annerledes. Stillingen sto England 3 - Norge 0. Norge hadde to gode sjanser men pga dårlig pre-kamp forbredelser, ble de sjansene bortkastet. Kampen dro nærmere pausen og spørsmålet var om hvis Norge kunne slå tilbake?!

Etter litt prøving av nye steder, ble de neste timene fisketomme. Tilbake til de sikre, kjente plasser de dro med fiskfullt forventinger. Mens England var opptatt men tang på kroken skulle Norge komme tilbake med en fin men slank en. Og bare ser hvordan de jubler :)

48264_s.jpg

Da sto det 3 - 1, men kun litt tid igjen. Ingen visste hva skulle skje.......

48265_s.jpg

Like fornøyd ble Norge etter SØ nr 2 og det begynte å se dårlig ut for England. Mens de siste minuttene flydde forbi, skulle denne være dagens siste. Hjemme de dro, kalde og blaute men mere enn fornøyd med dagens innsats og resultat.

Endret av Wiggy
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis med flott sesongstart gutter! Likte den nye lua di Erik :-)

/JanA

Hehe, den er iallefall varm om ikke annet;)

Bruker som regel bare silver'en. Den funker som regel best i alle vær typer. Er det sol kan jeg finne på å hove på en RT. bruker bare 13 cm. Prøvde Rt en periode igår, men ingenting på den da.

Kan legge til at jeg byttet kroksett etterhvert da jeg mistet en god del fisk som følger av sløve kroker. at man aldri lærer!!

Skal ut flere turer i påsken. og kameraet vil da være med!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.