Karleif Skrevet January 9, 2005 Rapporter Share Skrevet January 9, 2005 Det virker som blåskjell er et ypperlig agn, og eg vurderer sterkt å dra ut en tur å sanke noen snart. Noen som aner hvordan dei skal oppbevares? Hvor lenge vil dei overleve? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
jansenh Skrevet January 9, 2005 Rapporter Share Skrevet January 9, 2005 sitat:Opprinnelig postet av Karleif Det virker som blåskjell er et ypperlig agn, og eg vurderer sterkt å dra ut en tur å sanke noen snart. Noen som aner hvordan dei skal oppbevares? Hvor lenge vil dei overleve? sankes 1-2 dager før de skal brukes. Legges i kjøleskap til fruens store fortvilelse. De skal da fortsatt være helt ferske og fine. Kan kanskje lagres lenger; jeg har aldrig prøvd. Blåskjell er fortrefflig agn. Avgir ett solid lukt-spor. Kombineres gjerne med en strimmel makrell eller lignende. mvh Henning Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vilhelm Skrevet January 9, 2005 Rapporter Share Skrevet January 9, 2005 i fingerbandasje eller bare bruke elastisk tråd? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
jansenh Skrevet January 10, 2005 Rapporter Share Skrevet January 10, 2005 sitat:Opprinnelig postet av Vilhelm i fingerbandasje eller bare bruke elastisk tråd? Begge deler funker; fordeler og ulemper. Fordelen med fingerbandase metoden er att blåskjellet ikke spises opp av mindre fisk så lett. Når jeg bruker fingerbandasje med blåskjell pleier jeg oxå henge på en tynn, lang makrell-strimmel. da funker blåskjell-klumpen som en swim-feeder ... avgir masse lukt. mvh Henning Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
svenna Skrevet January 10, 2005 Rapporter Share Skrevet January 10, 2005 Rensa og la dem i saltlake. Funka greit, blir litt fastere i fisken. Om det er like bra som fersk vet jeg ikke. Jeg bruker bare sytrå og surrer blåskjellet på kroken. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tor Inge Skrevet January 10, 2005 Rapporter Share Skrevet January 10, 2005 For å holde dem levend kan du på denne årstiden (4-10 grader) ha dem utendørs i en tildekket bøtte UTEN vann. De vil da holde seg levende mange dager. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
HelgeL Skrevet January 10, 2005 Rapporter Share Skrevet January 10, 2005 Snakke med noen svensker om akkurat dette. De renser dem og fryser dem i plast bokser i akkurat passe fisketur porsjoner. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.