Gå til innhold
Fiskersiden

Radøy?


ParavanSalamander
 Share

Recommended Posts

Hei, er det noen som har tips hvor på Radøy man bør prøve seg etter sjøørret, sei, lyr etc etc (fra land, ikke båt). Er forsåvidt interessert i variert fiske (men ikke etter ulker, skater og denslags) på plasser som ikke er for strevsomme å ta seg frem til. Kjørte en tur over Radøy idag, helt til Mongstad, men hadde ikke med fiskeutstyr. Kunne ikke se noen som fisket fra land på de plassene som var synlig fra veien. Men det er jo mange fine sund og strømmer! Syntes særlig Straume så interessant ut. Noen som har erfaringer? Hva med fluefiske etter lyr i området?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Straume (fosenstraumen) er en grei plass å starte med i hvert fall. Mye lyr der, samt de andre vanlige artene som torsk, sei sild og makrell. Hard strøm kan gjøre fluefiske en smule vanskelig til tider, men det er to fine bakevjer på radøy siden så det burde gå fint. Ellers så har du gamle fergekaien på Rosnes som også leverer fin lyr til tider.

Har også fisket en del med flue rundt Toska Veien hvor det har blitt bra med fisk fra 1-4kg så det er en del muligheter i området.

Sø Finner du mest av nord på øya, i området rundt bøvågen er det en del fine plasser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var en tur på Fosenstraumen tidligere i år. Kjørte av veien på Radøysiden og ned til det der steinalder greiene. Gikk ut steinalderstien og endte opp 100-200 m unna broen. Kos å fiske der...masse sei, i halvkilosklassen! Eneste problemet var at det var umulig å bryte gjennom beltet med småseien for å komme ned til de (kanskje) store ruggene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.