toppknot Skrevet December 22, 2008 Forfatter Rapporter Share Skrevet December 22, 2008 (endret) Synes der er trist med folk som spiser pinnekjøtt på juleaften Snakk om vilfarelse. Det er RIBBE som gjelder.M pils og akevitt.Rødvin KAN tolereres,men ikke på juleaften! Enig i at riskrem m rød saus er en bra dessert.Men hva med helstekt eple fylt med hakkede nøtter,rosiner og brunt sukker?Smurt inn med litt setersmør før steking(25 minutter på 200).Serveres med nypisket krem,kaneldryss og litt raspet appelsinskall Hilsen julematfundamentalisten Toppknot Endret December 22, 2008 av toppknot Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ivar Magne Skrevet December 22, 2008 Rapporter Share Skrevet December 22, 2008 Klarer dere dessert har dere spist for lite Pinnekjøtt/Ribbe Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ThorEH Skrevet December 22, 2008 Rapporter Share Skrevet December 22, 2008 Er vel mer begrepet villsau eg stusser litt på. Er det egentlig en villsau? I så fall så kan vel samene hevde att det er villrein dei har på vidda.. Nei, det er ikke en sau som lever villt i Norge - men begrepet (navnet) brukes for ¨å illustrere at det er en sau som er mye, mye mer lik sauen slik den opprinnelig var i Europa før vi lagde fullstendig hjelpesløse ulveforingsmaskiner av dem for kjøttets skyld (som jo faktisk er dårligere enn det var - ironisk nok ) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Joost.L Skrevet December 22, 2008 Rapporter Share Skrevet December 22, 2008 Klarer dere dessert har dere spist for lite Pinnekjøtt/Ribbe Nei det er bare prikken over i-en for å være sikker at du er drittdårlig i magen i nokre timer etterpå, og må bøtte nedpå med farris...... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ivar Magne Skrevet December 22, 2008 Rapporter Share Skrevet December 22, 2008 Nei det er bare prikken over i-en for å være sikker at du er drittdårlig i magen i nokre timer etterpå, og må bøtte nedpå med farris...... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tryta Skrevet December 23, 2008 Rapporter Share Skrevet December 23, 2008 Grønnskaksuppe Løiten Linie Det skulle stått: Løiten inline. Du har uten tvil blitt fiskofil. Fisketurer på blå resept vil bli foreskrevet. For de som føler at denne tråden gir ett visst preg av Deja Vu? https://www.fiskersiden.no/forum/index.php?...l=hva+spiser+du Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ArildH Skrevet December 26, 2008 Rapporter Share Skrevet December 26, 2008 Villsau... http://www.stangekylling.no/publish.aspx?fid=21 "Villsauen er selve ursauen og har levd på norskekysten i mer enn 1000 år. Vi får vårt kjøtt fra lam som lever på de forblåste øyene i havgapet rundt Karmøy og Austevoll. Disse dyrene lever av lyng, urter, gress, løv, tang og tare – alt sammen saltet av havet" Mvh Arild Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gismervik Skrevet December 26, 2008 Rapporter Share Skrevet December 26, 2008 I går ble det hjortesteik, skutt ved knapphus i høst... og dag blir det rådyr som ble skutt i sverige under elgjakta, noen bedre..??? he, he, he....... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.