Gå til innhold
Fiskersiden

Bomtur etter piggvaren


Karl Inge S
 Share

Recommended Posts

sitat:Opprinnelig postet av Rudolf

... men jeg vil tro at det skulle være bra å fiske fra flytebryggene på Grasholmen hvis en kommer ut på dem. Tror kanskje de er stengt av for andre enn medlemmer i båtforeningen. P.g.a. strømmen er det fin rein sand her og som sagt har jeg sett endel piggvar.

Jeg har fisket endel fra flytebryggene på Sølyst. Det er faktisk den plassen jeg har fått mest fisk og flest arter noensinne. Har ikke fått varrer der, men lomre, rødspette, sandflyndre, knurr, gylter, steinbit, guttungen har fått rognkjeks osv. I tillegg til de torsk, hvitting, hyse osv. Plassen er litt "kresen" på strømmen; noen ganger står fisken tett, andre ganger noe tynnere. Eneste aber med denne plassen er att det står ett skillt med "fisking kun tillatt for boende"... har blitt bedt om å gå mer enn en gang. Fisker der derfor nå for tiden kun på kveldstid.

jeg "tror" jeg har fått slettvar, i Kvernavika. For en tid tilbake, da jeg var en smule med slepphendt med arts-identifiseringen [:I] er ikke heelt sikker.

Sandrennene mot NM; hvor må jeg stå på land for å nå disse? Jeg seilte Optimist og Europajolle her i ungdommen, da tankerne lå der ... [ :D ]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sitat:Opprinnelig postet av ThorEH

det er vel ikke lov å ha "fisking kun tillatt" for boende mtp "fri ferdsel i strandssonen" ???

strandsonen? "Flytebrygge-sonen" ! [ :D ] Flytebryggene hører liksom til boligkompleks. Men for all del, du har ett godt poeng, hva som er lov og ikke lov her er jeg usikker på. Men ett skillt har de altså satt opp, og boende i området kan spontant finne på å ta seg turen ut på brygga for å be deg pelle deg vekk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sitat:Opprinnelig postet av Davidsen

Kongen på den teknikken er uten tvil Rein Egil "thankyou, God, thankyou so bloody much" Olaussen.

Å se han trippe i en overraskende dønning med stanga i hånda mens han langsomt forsvinner under, var noen som definitift burde vært festet på film.

Da han kom vaggende opp på stranda med store deler av Nordsjøen i nevnte vadere var også et syn flere burde delt med meg.

"Eh.. Kan du vera så snill å ikkje plaska rundt i dei vassfyllde vadarane der osv.."

Jeg ser uansett at når jeg etter noen utrooolig hektiske uker kan børste støv, og annet som må ha samlet seg, av fiskeutstyret er vel ikke Piggvaren det første jeg hals over hodet trenger å gi meg i kast med.. Regner vel med dette tar seg opp til påsketider.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.