watec Skrevet September 6, 2011 Rapporter Share Skrevet September 6, 2011 noen som vet noe om regler for dette og om det er noen spesielle for jonsvannet ? sesong... osv. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tryta Skrevet September 6, 2011 Rapporter Share Skrevet September 6, 2011 Tja... Google? http://www.tofa.no/sider/tekst.asp?side=362 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
watec Skrevet September 6, 2011 Forfatter Rapporter Share Skrevet September 6, 2011 takk, fikk bare opp en annen fra tofa... noen som har peiling på lagring av kreps ? kan de fryses etter koking ? hvor lenge holder de ? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
boganis Skrevet September 6, 2011 Rapporter Share Skrevet September 6, 2011 Det går finfint å fryse kreps i sin egen kokekraft. Holdbarhet i vanlig fryser: 3-4 måneder uten kvalitetstap. Det går finfint å fryse kreps i sin egen kokekraft. Holdbarhet i vanlig fryser: 3-4 måneder uten kvalitetstap. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tryta Skrevet September 7, 2011 Rapporter Share Skrevet September 7, 2011 (endret) De kan fryses etter koking. Men har ikke gjort det selv. Edelkrepsen fanges,kokes,avkjøles å nytes neste kveld i selskap med gode venner og masse godt tilbehør. Har ett vann jeg krepser i med noen års mellomrom,men tar da også kun med til en middag. (lite vann) husk å bruke litt dill i vannet-eller meget lite kanel,smaker litt eksotisk til en forandring. Endret September 7, 2011 av tryta Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.