Gå til innhold
Fiskersiden

Tidligfiske Bjøra 2014


Nils Master
 Share

Recommended Posts

Ja i dag starter vi :-)

Viktig å gjøre regnskapsføreren fornøyd, Nils Master. Han jeg har gråter han, hver gang han ser meg. Her har jeg brukt måneder på å besøke alt som finnes av lugubre etablissementer i inn- og utland. Utsatt den velfødde kroppen min for alt av lumske retter og destilerte drikkevarer, og så klager og sutrer han fordi bæreposen med bilag tilfeldigvis også har inneholdt en lekk ølboks. Er jo bare å ta frem hårføneren det, og løse opp litt i flokene, sier jeg. Respektløs fyr.

Samme med legen min. Fortsatt like overrasket over at jeg dukker opp, riktignok, men overbringer meg en tirade av tildels udokumenterte livstilsformaninger. Som jeg sa til han. Møtte en nedgrodd murmester fra Bergen her for en tid tilbake, ved Bjøras bredder. Slurpende i seg en blanding av rucculasalat, og såkalt kildevann fra Bjøra. Det kildevannet bestod nok mer av etterlatenskaper etter diverse Frydenlund bokser, enn noe oppkomme av kildevann, ja. Nei, doktor, her er det viktig fortsatt fremstå som en mann.

Nei nå får jeg gjøre meg klar til noen kalde bayer på Gardermoen, så promillen passerer mildere ubevissthet, før jeg skal flakse med Widerøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.