Abu Garcia 7000i Salmon Burg


Recommended Posts

Hei!

Jeg har i løpet av sesongen endelig tenkt å prøve meg på litt lett laksefiske i ikke altfor store elver.
I den forbindelse tenkte jeg å kjøpe en snelle og stang som kanskje kommer til å bli brukt 4-5 ganger i året, derfor vil jeg ikke legge altfor mye økonomi i det i første omgang. Jeg er vant til å fiske med multiplikator snelle og vet om backlash risikoen, men jeg liker den direkte kontakten med snøret og bremsløsningen på multipl.

Flaks for meg at jeg kom over en Abu Garcia 7000i Salmon Burg snelle hos en stor kjede på tilbud til 799,- da den i følge selger opprinnelig kostet 2000,-. Det eneste jeg stusset over var at da jeg pakket den ut så føltes den veldig "billig". På esken står det Abu Garcia 7000i Bourdeux og jeg finner ikke noe på Abus sider, eller andre nettsteder om denne snellen. Litt rart at snellen har ulike navn?

La meg presisere at for 800 kroner så forventer jeg ikke å få det råeste innen sneller, men om førprisen var 2000,- så skulle den vel føles jevn i bremsen og relativt fast i konstruksjonen? Snellen jeg fikk avviker også litt fra bildet som ligger på nettsiden; sort spole i stedet for blank blant annet. Jeg lurer derfor på om kjeden har fått Abu til å lage noen billige sneller som de priser en høy før-pris på, for så å selge de på "tilbud" og hvis så er tilfelle skal jeg returnere den og utvise min harme over slikt bondefangeri.

Hva tror dere, burde jeg returnere den og heller kjøpe en annen på et "skikkelig" salg? Har kjedene lov til å gjøre sånt?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...