KnutH

Shimano Antares eller Dialuna XR

Recommended Posts

Har et dilemma og hjernen strekker ikke til.. uten hjelp ender jeg på følelser og farger !!

Skal erstatte en Beastmaster EX 240L til lett fiske i små elver og tjern (ørret, harr), og en Speedmaster BX270ML som jeg bruker med litt tyngre utsyt som dupp, sluk og bombarda. Går også noe  etter Gjedde og Abbor også på sistnevnte.
 
Har forelsket meg i [ Du må være Logget på eller registrert bruker for å se lenken ](806L-S 2-15g + 900ML6-28g) på utseende og teknoligi (tekstforfatterne i Shimano er dyktige)... med både Spiral-X , Highpower-X og snellefeste i Ci4+ ... Dette er jo en JDM (Japan Domestic Market) stang, og selv om de sikkert er allsidige, så kalles de Havabbor-stenger. Og der kommer tvilen inn.

Så da faller jeg tilbake på et tidligere hellig gral, nemmelig [ Du må være Logget på eller registrert bruker for å se lenken ] 240L (3-14g) og 270ML (7-21g)..

Alternativt bare erstatte Beastmaster og beholde (den glimrende) Speedmaster'n?

Dialuna XR

Antares
291213_antaresDX_shimano.jpg
?! KNUT !?

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei, 

Modellen 806L er utstyrt med en hypersensitiv tupp for ekstra følsomhet ved bruk av lett utstyr. Skulle fungere utmerket til lettere fiske. 

Vet ikke hva du har fått opp av tilbud på Dialuna, men villmarksbutikken har kampanje i disse dager.

 [ Du må være Logget på eller registrert bruker for å se lenken ]

Mvh

Fredrik 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det endte med [ Du må være Logget på eller registrert bruker for å se lenken ]806L-S 2-15g med hypersensitiv tupp for lett fiske til jubileumspris på Villmarksbutikken.


Kjøpte også Dialuna XR 900ML 6-28g (med tanke på ørret med dupp+flue og sjøørret bombara+flue) , men angret meg og fikk tak i en billigere Speedmaster BX 9' 10-30g ...... men innser jeg kanskje burde ha valgt 10-11 fot..  :)

Har fått kastet litt med Dialuna og den virker mye stivere i bunn og kjappere i tuppen en Speedmaster og veldig mye mer kontrollert og presis enn Beastmaster. Så får vi se om den er like gøy å få fisk på, til våren!

k

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå