Holmen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  542
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

6 Neutral

Om Holmen

 • Rang
  Ivrig bruker
 • Bursdag 28. mars 1986

Contact Methods

 • MSN
  jegern39@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.lierelva.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hook town river, Buskerud
 • Interesser
  Jakt og fiske
 1. Lierelva har også fått skriv om stopp i utsetting av laksesmolt. Det er blitt lagt inn rogn og melke fra Lierelva i genbanken i Trondheim nå i høst.
 2. Bra rapport igjen! Disse gummidyra dere bruker, hvor får man tak i sånt? Vurderer å teste ut gummi på sjøørreten til våren, men jeg klarer ikke finne de "rette" i butikk. Hvis du fortsatt mangler sik og det blir is på Gilhusodden er sivkanten utenfor kapellet der bankers. Ikke de største sikene i landet, men ligger vel fra 2-500gr for det meste. Med litt flaks så flekker du opp en 1kg+ borre som bifangst i samme smellen. Det klarte trolig jeg, flekka opp en på 43cm under sikfiske der med mormhyska.
 3. Åpna for fiske i Hvalsdammen i 2014. Bare å kjøpe kort og kose seg!
 4. Ørekyte er jo stimfisk inne på grunna. Liten krok med margfragment bør jo være bankers med tanke på at de angriper duggmarken min i Lierelva...Rett på nedsida av Vestfossen skal det være noen plasser du kommer til elva langs jordekantene, ellers får du bevege deg ned mot Hokksund. Der er elva mer åpen, skal visst være greit med stam i den elva.
 5. Hvalsdammen ved Årkvisla i Lier kan være verdt et besøk. Blir satt ut ørret der og skal være en god stamme, muligens i overkant stor da jeg frykter at det fiskes opp mindre enn det settes ut og normal produksjon. Mener det også er kommunal grunn så da skal det være fritt fiske.
 6. Suldalslågen huser STOR ørret i øvre deler Ut over det veit jeg strengt tatt ingenting om området.
 7. Det her er jo en hyggelig nyhet. http://www.dn.no/nyheter/naringsliv/2016/02/20/1018/Laks/pner-etne-for-fiske
 8. Kan skrive under på at sjøørreten ikke bryr seg nøkken om bombardaen. Har i et par tilfeller angret som en hund på at jeg ikke har stingerkrok på bombardaen når SØ i 3-5kgs klassen angriper bombardaen både 2-3-4-5 ganger før de kommer så nærme land at de snur og går ut igjen på dypere vann.... Er dog redd for at en stinger på bombardaen vil føre til tidenes knute på fortommen.
 9. Artig! Skal ut med de om 14 dager. Var ute en tur i fjor uten de store fangstene.
 10. Er jo bare å glane på Wicked Tuna. Kommer langt med en pose ballonger..
 11. Er rart han ikke har forsøkt å fange en laks på 20kg+ ennå. I henhold til VG er jo en laks på 20+ et monster. Alternativt ei gjedde på 8-10kg...
 12. Fin rapport og fangster. Ser så mange som får sjøørret rundt omkring at til helga blir det første turen for eget vedkommende!
 13. Bare styr unna Mora Ice Easy, den andre billige Mora utgaven har jeg ikke testa, men kan tenke meg at den er vinkla "feil" på knivene og for store mellomrom i spiralen der og så det blir svinetungt å bore med. Rantanen er god kvalitet og Mora Nova, men de begynner jo på 799,- som du har lista opp.
 14. Nei, satt nede ved øya med høyspenmasta. Pleier fiske i den enden av vannet, er som regel ikke folk nedover der.
 15. Det som gir litt spenning i hverdagen er når du fisker på oppdemmet vann og det har blitt tappa ned en del i løpet av natta. Er noe eget ved når man sitter der uskyldig i sin lille fiskeboble og glaner ned i hullet og isen plutselig slipper langs land og detter ned en 5cm så vannspruten står opp av hullet. Skvetter litt da for å si det pent. Har selv klart å gå ut på isen rett ved inntaket til et kraftverk da varselskiltet var snødd ned. Rusla veldig forsiktig inn til land når boret slo igjennom isen etter 2 runder med sveiva. Var vel maks 2cm is under 40cm snø. 20m lenger bort var det over 50cm is, det blei da røyer på isen den dagen og.