Holmen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  543
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

7 Neutral

Om Holmen

 • Rang
  Ivrig bruker
 • Bursdag 28. mars 1986

Contact Methods

 • MSN
  jegern39@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.lierelva.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hook town river, Buskerud
 • Interesser
  Jakt og fiske
 1. Isforhold i Sandebukta januar 2017

  Var ute 4 mann å fiska nå om lørdagen. Tåke, et par minusgrader og topp flo ca kl 12. Passerte ei lita fiskebu på hjul på vei ut som var helt tom, men som hadde 10-12 ståsnører stående rundt seg, med ca 0.50-0.70 multiline på, som tydelig hadde stått ute hele natta. Sto fortsatt ubesøkt når vi gikk inn etter 7 timers fiske. Fisket for vår del var betydelig bedre enn helga før da fangsten strakk seg til 15 sandflyndrer, 5 hvitting og en knurr. Denne dagen fikk vi jo et lass med hvitting hvorav flere rundt 4-500gr, 3 torsk med største på 3.5kg, 8 øyepål, ei sypike, 3 koljer og for å toppe det hele flekka jeg opp en double fra 40m djup på havabbor og øyepål. 2 nye arter der i lista, har nok fått øyepål tidligere år, men da brydde jeg meg ikke om de der småfiskene. Ikke den største havabboren i norske farvann, men er nå et eksotisk innslag på fjordisen. Veide 4 hekto og antydninger til rognposer i buken. Som forrige helg var det et lass med ståsnører hvor enn du så utpå der.
 2. Bra start på stamfiske i Drammenselva

  Lierelva har også fått skriv om stopp i utsetting av laksesmolt. Det er blitt lagt inn rogn og melke fra Lierelva i genbanken i Trondheim nå i høst.
 3. Buksevann 22.10.16

  Bra rapport igjen! Disse gummidyra dere bruker, hvor får man tak i sånt? Vurderer å teste ut gummi på sjøørreten til våren, men jeg klarer ikke finne de "rette" i butikk. Hvis du fortsatt mangler sik og det blir is på Gilhusodden er sivkanten utenfor kapellet der bankers. Ikke de største sikene i landet, men ligger vel fra 2-500gr for det meste. Med litt flaks så flekker du opp en 1kg+ borre som bifangst i samme smellen. Det klarte trolig jeg, flekka opp en på 43cm under sikfiske der med mormhyska.
 4. Fiske ved Hvalsdammen i Lier

  Åpna for fiske i Hvalsdammen i 2014. Bare å kjøpe kort og kose seg!
 5. Fiske i Fiskum/ Darbu

  Ørekyte er jo stimfisk inne på grunna. Liten krok med margfragment bør jo være bankers med tanke på at de angriper duggmarken min i Lierelva...Rett på nedsida av Vestfossen skal det være noen plasser du kommer til elva langs jordekantene, ellers får du bevege deg ned mot Hokksund. Der er elva mer åpen, skal visst være greit med stam i den elva.
 6. Fiske i tjern i Drammen

  Hvalsdammen ved Årkvisla i Lier kan være verdt et besøk. Blir satt ut ørret der og skal være en god stamme, muligens i overkant stor da jeg frykter at det fiskes opp mindre enn det settes ut og normal produksjon. Mener det også er kommunal grunn så da skal det være fritt fiske.
 7. Suldalslågen huser STOR ørret i øvre deler Ut over det veit jeg strengt tatt ingenting om området.
 8. Det her er jo en hyggelig nyhet. http://www.dn.no/nyheter/naringsliv/2016/02/20/1018/Laks/pner-etne-for-fiske
 9. Kan skrive under på at sjøørreten ikke bryr seg nøkken om bombardaen. Har i et par tilfeller angret som en hund på at jeg ikke har stingerkrok på bombardaen når SØ i 3-5kgs klassen angriper bombardaen både 2-3-4-5 ganger før de kommer så nærme land at de snur og går ut igjen på dypere vann.... Er dog redd for at en stinger på bombardaen vil føre til tidenes knute på fortommen.
 10. Første tur med Jera II - Langesund

  Artig! Skal ut med de om 14 dager. Var ute en tur i fjor uten de store fangstene.
 11. Duppfiske etter kveite

  Er jo bare å glane på Wicked Tuna. Kommer langt med en pose ballonger..
 12. Er rart han ikke har forsøkt å fange en laks på 20kg+ ennå. I henhold til VG er jo en laks på 20+ et monster. Alternativt ei gjedde på 8-10kg...
 13. Februartur med vårstemning

  Fin rapport og fangster. Ser så mange som får sjøørret rundt omkring at til helga blir det første turen for eget vedkommende!
 14. Hvilket isbor til "hobbybruk" ?

  Bare styr unna Mora Ice Easy, den andre billige Mora utgaven har jeg ikke testa, men kan tenke meg at den er vinkla "feil" på knivene og for store mellomrom i spiralen der og så det blir svinetungt å bore med. Rantanen er god kvalitet og Mora Nova, men de begynner jo på 799,- som du har lista opp.
 15. Bergsvannet 10.01.15

  Nei, satt nede ved øya med høyspenmasta. Pleier fiske i den enden av vannet, er som regel ikke folk nedover der.