Jørgen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2 351
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Jørgen last won the day on August 9 2017

Jørgen had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

3 Neutral

Om Jørgen

 • Rang
  Seniorbruker
 • Bursdag 10. mai 1971

Contact Methods

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja dette er kanon-kombo, gleder meg til å komme igang med fisket. Tenkte også å utforske trolling og kikker for tiden på diverse dyprigger, blir vel en Cannon dyprigg etterhvert:-) I forhold til valg av motor var det lengden på skaftet som ble avgjørende. Jeg har 72 inch lengde og 60 ville bli vel knapt på min båt. Motorguide leverer vel kun 60 inch skaft meg bekjent. Og at Minn Kota deployer fra fjernkontroll er jo heller ikke å forakte;-) Jeg har en ørliten slark der hvor stengene går inn i hverandre, men jeg ser ingen tendenser til at spydet hever seg når elmotoren jobber. For meg virker dette veldig solid, men gav beskjed når jeg bestillte båten at baugspydet ville bli utsatt for krefter oppover istedenfor nedover som er vanlig. De gjorde seg derfor ekstra flid med de gjennomgående skruene og festene på innsiden av båten. Men er nok lurt å følge med på alt av skruer, kjedelig om motoren går til havs! :-)
 2. Har akkurat fått levert min nye båt. Jeg endte jeg opp med en Minn Kota Riptide Ulterra 80lbs 72" skaft på min Merry fisher 605. 2017 modellen har ekstern retningssensor noe som vistnok gjør ankerfunksjon bedre, den skal også redusere "slenging" på båten. Denne styres fra fjernkontroll, den "deployes" også fra fjernkontroll så man slipper å gå ut på baugen for å legge den ut. Har lagt inn 2 stk 12v 100 Ah AGM-batterier, alle batterier i båten lades automatisk når jeg kobler til landstrøm. Tiden vil vise om denne batteripakken er tilstrekkelig, motoren bruker ca 50 amp på max - men det er jo sjelden jeg ser den gå på fullt. Motoren ble montert på baugspyd (ispirert av denne tråden) noe de fra leverandør mente var det eneste forsvarlige, det var veldig vanskelig å finne gode festepunkter på baugen på denne modellen. Har fått testet over et par uker nå og jeg må si at denne investeringen angrer jeg ikke på. Den er utrolig kjekk som alternativ til ankring og til å forflytte seg korte distanser uten å måtte starte hovedmotor. Den er også veldig praktisk til bruk under famileturer, hvis man trenger seg en kjapp matpause, bading eller lignende. Det koster gryn dette her, men såå mye enkelere livet på sjøen har blitt:-)
 3. Jørgen

  Velge riktig båt!!

  Etter en liten stund i tenkeboksen ble det denne. Kan bli gøy! :-)
 4. Syntes at modellbåtene har vært litt irriterende tidligere, men nå tenker jeg duppmeite i Tredjedammen utgår... http://tb.no/sport/hort-om-kabelbanen-som-gikk-like-bra-til-lands-som-til-vanns-1.3417720 Må bare legge til at dette anlegget allerede er på plass, kan virke som det er på planleggingsstadiet siden artikkelen er noe gammel.
 5. Jørgen

  Første fisketur på 112 dager !

  Grattis med fin fangst!
 6. Jørgen

  Norgesmester i saltvannsfiske 2009

  Jøss, Vilhelm igjen:-) Grattis.
 7. Jørgen

  Tykkleppet multe.... Nrek flue/allround

  Denne fisken har jeg tenkt mye på opp igjennom årene, hører om fangster i mitt eget næromårde uten at jeg noengang har observert en selv. En mystisk skapning denne multen... Gratulerer så mye med din livs fisk!
 8. Jørgen

  Årets første nye art ble.....

  Grattis med ny art, gleder med til å fråtse i nye arter om en stund (har en nyfødt i huset som stjeler det meste av fritiden).
 9. Jørgen

  Årets første fløyfisk fra Holmestrand

  Fine greier, godt at noen kommer seg på fisketur;-)
 10. Jørgen

  Stolsekk

  Har JRC sekken og den kan jeg ikke anbefale hvis du har tenkt å bære mer enn 250 meter. Den er mildt sagt kjip for ryggen. Men den er god å sitte i da...
 11. Har fått det ærefulle oppdrag å være med brodern på høyfjellshotell en langhelg om ikke lenge, denne turen er en 40-års presang til brodern. Jeg har også fått oppdraget å velge destinasjon for denne turen. Derfor er vi avhengig av at det er et høyfjellshotell av god standard, samt. at det er mulighet for guidet tur etter røye med mulighet for leie av utstyr. Finnes det noen slike turopplegg etter røye? Det må ikke være guidet tur, men vi er avhengig av å kunne leie/låne utstyr. Noen med tips?
 12. Jørgen

  Noen som spiller "Hattrick" her?

  Greide opprykk til 6 div, men har havnet i en pulje jeg nok kommer til å slite i. Trakk et lag i cupen jeg kommer til å bli grusa av. Har akkurat fått orden på økonomien, så etter et par hjemmekamper unner jeg meg en god trener. Og Thor, laget ditt er jo datastyrt allerede
 13. Jørgen

  HURRA! Det ble en pike.

  Man gratulerer så mye!
 14. Jørgen

  Fløyfisk fra Holmestrand....

  Godt å se at plassen leverer nye arter hele tiden, og grattis med ny art! Nå er jeg endelig ferdig med husbygging og kjenner fiskefoten komme, er nok å observere i holmestrandsfjorden snart