Ihmsa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om Ihmsa

 • Rang
  Nytt medlem
 1. Ihmsa

  karuss i mjøsa!

  Hvis du går fra stasjonen og ned til dammen, kan du følge stien over en demning og vidre ut på en grusvei. Du finner fine plasser langs hele kanten. Ps! Karussen ble tatt på det første stedet du kommer til, og du vil se at flere har fisket fra den plassen. Lykke til:)
 2. Ihmsa

  karuss i mjøsa!

  Spot on.. At nreken er strøket, visste jeg ikke. Hvorfor? Men at det er mye svær fisk i "Dammen" er det lite tvil om. For noen år siden (2-3) fikk noen polske snekkere et kjempeflak av ei brasme der, riktignok i garn, men likevel diger. Karussen på 1,2kg ble tatt på brød og mais av min sønn for en tid tilbake. Fisken ble veid med nett og digital fiskevekt, for så å bli satt pent tilbake:)
 3. Ihmsa

  karuss i mjøsa!

  Ta turen til Tangen med tog da vel. Derfra er det kanskje ca 5 min å gå ned til "Dammen". Du ser dammen på venstre side rett før stasjonen. Der er det Karuss (1,2kg), mort, abbor, brasme (3,7kg), vedderbuk (3,5kg), lauve, gjedde (15,9kg) + en hel haug til. Vet ikke om den er gjeldende enda, men norgesrek for vedderbuk er tatt der. 3,5 kilo tror jeg det var. Det er også et lite vann til på Tangen som huser karuss i store mengder. Det ligger ved det gamle metallstøperiet. I dag er det "PSI industrier" som holder til der. Finner du fabrikken, har du vannet på motsatt side (inni krattet)