blogz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  511
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  9

blogz last won the day on January 11

blogz had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

87 Excellent

Om blogz

 • Rang
  Blomsterpiken
 • Bursdag 19. jan. 1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavern
 • Interesser
  Blomster
 1. Er det flere abbor entusiaster her ?

  Dyreste isfisketuren jeg har vært på kosta vel ca en million kroner når alt var gjort opp for grillmat og maggoter og firehjulstrekkere og airbagger og hestehengere og leiebiler og den slags. Jeg sier bare : Kjør pent, det overhode ingen skam å snu allerede før du har gått ut ytterdøra nå i vinterhalvåret og vær og føre tilsier at du skal sitte inne å rote rundt på internet.
 2. Er det flere abbor entusiaster her ?

  Jeg er faktisk vestfold fylkes nest beste isfisker i en eller annen yngre årsklasse (fordi han som fortjente den plassen måtte hjem å drite og vi var 4 som deltok) Men det isfiske greiene har endt opp med å koste en ellers ivrig predatorfisker fantastisk dyrt. Ref Men klart at isen hjelper mange til å nå fram til gode plasser. Men jeg håper fortsatt på at isen forsvinner i februar/mars. For da skal jeg ut med en serdeeeeeeeeeeeles sakte innsveivet jigg kropp på ett 7 grams hode og se om ikke de er ute å svinser
 3. Er det flere abbor entusiaster her ?

  Jo mer jeg fisker abbor og lærer om abbor jo mindre føler jeg at jeg kan om dem. Dette med barometertrykk og vær har ofte noe å si, men å si at det er bænkers er skummelt. Og jeg kan røpe at en bestand av stor fin abbor(700gram og oppover) er fullt mulig å miste på grunn av årsaker som jeg ikke kan nok om, for å kunne helt bestemme hva som er utslagsgivende. Så å i allefall prøve å gjøre "det rette" for å prøve å bevare "sitt" gode fiske må kunne ses på som positivt helt til man innser at man gjorde ett eller annet feil alikevel fordi man roter med økosystemer som man strengt tatt ikke skjønner noe av her oppe som vi puster luft. Gleder meg helt PSYKT til dette is tullet forsvinner og vi kan begynne å fiske skikkelig igjen
 4. 1. Juledag (bonus spor)

  Indeed. noe av det værste man har lest? Jeg blir helt brydd av at hjernen min kom på denna ideen...
 5. Her er nå jeg, en liten gul mann som ble pakket ut av esken min for noen år siden. Jeg er 10cm lang og ca 12mm tykk. Mange vil vel si jeg er mest populær hos de yngere jentene på grunn av min livlige personlighet, men det har vel også hendt at guttene også kan falle for meg hvis jeg er ute å svinser med halen.Jeg er av typen som liker å være knytt fast når vi holder på med 4play. Denne historien handler om dengangen jeg var ute en nydelig frisk høstdag og ble overfalt av ei dame langt utenfor min vektklasse. Jeg var på det valige utestedet hvor jeg hadde møtt mange søte figurer tidligere, til og med gothere/pønkere med allskens ville fantasier og kjønnssituasjoner. Denne dagen var som vanlig litt seig da jeg ikke helt hadde troa på megselv. Den første jenta jeg møtte var litt intessert, men så fort vi skulle danse ble hun blyg og forsvant ut av mitt liv like fortsom hun kom inn. Det gikk en stund og min tillit til meg selv var stadig synkende helt til en herlig dame med grønn og gullglittrende tettsittende kjole kom og tok meg hardt over krokskaftet og begynte å danse. Hun dro meg ut mot den mørke bakgata og jeg forsto virkelig ikke hvor alvorlig mye rot jeg hadde kommet borti nå. Hun var sikkert 5 ganger så gammel som meg og var meget solid bygd. Hun hadde store men stramme bryst(finner)er og en fantastisk rumpe med baller så store som medisinballer. Og hun var sterk!!. Ute i mørket der tok hun meg i munnen. Dette var noe helt annet enn det jeg hadde følt tidligere. Hun hadde åpenbart gjort dette med suksess mange ganger tidligere. Hvordan tunge og lepper hånterte krokskaftet mitt gjorde meg helt myk både her og der. Heldigvis hold jeg fokus og greide å holde skaftet ved like, men hun ble så vill å gal at ved ett punkt i akten ristet hun på hode og fik laget en rift i kroppen min hvorpå jeg rykte til og før vi viste ordet av det jeg dypt inne i gatten hennes. Hun gapte å gispet etter surstoff og ble om mulig enda villere enn før. Jeg ble dratt ut på mye dypere vann enn jeg noen gang trodde jeg skulle ende opp på. Det som hadde begynt deilig ble nå langt mer nervøst og jeg begynte å merke at skaftet ikke tålte en slik vanvittig belastning. Men hun ville ikke la meg gå heller. Jeg fikk en følelse av at hun hadde stått der lenge og lekt med tanken på å ta meg hardt og brutalt å gjøre med meg som hun ville. Hun hadde sett alle disse smådamene og herrene få seg litt hver kveld i hele sommer og nå var det hennes tur. Det hele trakk ut og varte i mer en 15 minutter noe som er svært uvanlig for min del. Men det endte heldigvis med at vi endte opp i den våte og slimete veienettposen tett omslynget til vi fikk hvilt ut og så reiste hvert til vårt. Men om jeg får se henne igjen... eller om jeg vil se henne igjen vet jeg ikke. Jeg følte meg brukt men på en god måte... vi får se. Kanskje neste høst
 6. Julekalender 2016 - Påmelding

  Meget bra tiltak. Og alle kan prise seg lykkelige for at det bidraget jeg omsider spekulerte ut ikke blir med. Mulig jeg legger det ut 1. Juledag med fare for at moderatorer kakker meg og henger meg opp i et tre.
 7. Jeg er nær ved å si at du kan velge fritt i mine kroppslige ekstremiteter, eller indre organer med backupsystemer hvis jeg kan få fiske kilosgjedder noen timer på en plass hvor jeg slipper å borre høl først.
 8. Sliping av isbor

  Her sitter nok ikke jeg på den hele og fulle sannhet, men sliping av isbor er ikke enkelt i det heletatt og sist jeg trengte å få dette gjort ble det til at jeg byttet krone. Mulig du kan finne en plass som tar din gamle sløve krone som innbytte, men ikke vær helt sikker på det. Jeg fikk tak i min krone på Villmark og Fritidseffekter i Larvik. Dette var til UR rantanen 205 for borring etter gjedde samt drap av folk i dårlig form på tjukk is.
 9. Næringsfiske i Oslofjorden

  Jeg byr på ett litt dumt svar: Slanking er jo " in om dan" så det kan jo gå... men kjukk blir du ikke. Så til det lille jeg kan si\mene om saken. Jeg kan lite om selve markedet og mulighetene på land for mottak av fisk. Men jeg opplever at det er ekstremt lite fisk i havet i forhold til hva det var når jeg vokste opp. Det er vel på vei oppover og det er positivt. Men jeg vil påstå at vi ikke er i mål før vi har en fiskbar bestand av makrelstørje her
 10. Agn til gjeddefiske og presentasjon

  Stemmer. Hvis stipla betyr nedover og den heltrukne streken er hakket over så skal det i teorien være en grunne.
 11. Agn til gjeddefiske og presentasjon

  http://kart.gulesider.no/m/LNkxf her er det noe under vannflata som jeg ville undersøkt om jeg hadde anledning.
 12. Agn til gjeddefiske og presentasjon

  hvis puppen som er litt nord-nord øst for rages 5`er stikker opp noe det ser ut som, ville jeg sett meget nøye på om ikke det var noe der.
 13. Jeg tror ikke de som lager\selger slikt utstyr trenger søvn. For hvordan de greier å medisinere bort samvittigheten sin før dem skal sove skjønner jeg ingenting av. Jeg har forøvrig blitt veldig glad i Lowrancen min som jeg opplever som latterlig presis.
 14. en takk til bidragsyterne

  Jeg skal ikke si at jeg ikke var fristet av å skrive om den første gjedda på 10+ siden 2010 som jeg fikk nå på tampen i år. Men jeg holdt meg i skinnet og skrev "blanke rapport" fra panama i stedet. ( ett godt stykke unna blanking sett med skandinaviske øyne, men vi bomma litt på kjangsene vi fikk kan man si) Jeg er alltid mektig imponert over hva alt ungdommen greier å få til av både selve fiske og formidling av rapport her på internett. Det er dere som holder forumet her hipt og fresht og shpa(?)
 15. Julekalender 2015 Lillejulaften

  Petter brukte samme stanga til å brekke opp tunfisken så helt elendig er den ikke. Selv om vi har vel sett tilfeller på youtube som indikerer at det fårekommer.