Jump to content
Fiskersiden

Pero

Members
 • Content Count

  726
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Pero

 • Rank
  Ivrig bruker

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.per-willy-ormestad.blogspot.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mandal, Norway

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar. har innhentet et tilbud på ei syk pakke jeg skal ta stilling til som innebærr en s5100. Men har jeg forstått det rett det som skrives om tm 265 l/H, at jeg heller bør velge modellen med L/M da M er bedre på å vise fisk enn H?
 2. Høres kult ut og funksjonelt da. Tenker det hadde vært grei m en løsning selv hvor jeg kunne brukt noe av det jeg har videre i steden for å pakke det vekk.trenger jo ikke akkurat flere kartlesere og mange funksjoner jeg aldri bruker. Mulig jeg burde titte mer på et rent ekkolodd og kjøre dette på ny kvalitetssender. Legge pengene en kan spare på ren skjerm inn i dette i steden og bruke de jeg har som rene kartplottere. Sånn jeg skjønte det på dere vil ikke en s2009 kunne brukes på tm 265 lh uten en bsm 3. Tips til andre rene lodd jeg bør vurdere til denne? Skjønte det og slik at jeg bør t
 3. Ja, hadde minn kotaen streiket hadde det blitt ny koste hva det koste vil:):) Hvordan tenker du oppsettet ditt med denne s2009 vil se ut?
 4. Takk for innspill, mye å vurdere og å sette seg inn i. Har baugmontert minn kota riptide 24 volt 80 lbspå 5. Året og klarer meg ikke uten:) kjøpte litium batterier i fjor:)
 5. jeg tilbringer tiden i åpen båt og må ta m skjermen hjem, regner med at Simrad sin skjerm greit tåler slikt? Forsto den var rimelig tynn;) Leste artiklene dine. Men ikke helt lett å se fordelene med det ene ift det andre, men lærer:) Forstår dere ditthen at skjerm kl 9 er et must og at 7 blir for lite, helst bør en opp i 12?, selv om de har en helt annen oppløsning enn mitt gamle hds8? Syke priser da på de større skjermene.. Det er fremdeles tm 265 lh jeg bør gå for og ikke tm 185m på en av disse skjermene, for å få mest mulig ut av utstyret både ift struktur dypt og fisk?
 6. Er det noen spesielle grunner til å titte nærmere på Simrad fremfor Lowrance modellene her eller vise versa? Har bare hatt sistnevnte.
 7. Takker for super tilbakemelding, så absolutt noe å titte nærmere på
 8. Hei igjen. Etter et noe spesielt fiske år er jeg i gang med å prøve å få realisert prosjektet mitt. Jeg har fått tilbud om en butikk demo bsm 2 til kr 8000. Er dette en grei start? Jobber med må få tak på en tm 265 lh. Dette skal sånn jeg skjønner det fungere greit sammen? Blir jo nesten en skjerm på mellomlegget mellom bsm 2 og 3..... Er forskjellen mellom disse så store at en heller burde satse på bsm 3? Er det noe spes en bør være løs på ift bsm 2? Tips til skjerm som. Vil fungere her?
 9. Hei. Ser jeg må begynne å tenke på å oppgradere oppsettet mitt da det ikke lenger fungerer tilfredsstillende til mitt bruk. i dag bruker jeg hds 8 m en hekkmontert airmar sender og structur scan. samt et lcx 16 ci m en p66 sender, Har vurdert å kun bytte senderen til hds`n, til en tm 260, men lurer jo på om det er verdt å bytte til gen 3 med de muligheter det gir ift mer oppgraderte chirp sendere? eller vil tm260 gi meg det jeg ber om under? er vegen å gå å evt kjøpe en sonar hub, bruke hdsn jeg har og så en airmar m chirp? blir jo vesentlig billigere..... har også vurdert å montere
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.