cesar

Medlemmer
 • Innholdsteller

  533
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

cesar last won the day on January 6

cesar had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

39 Excellent

Om cesar

 • Rang
  Ivrig bruker
 • Bursdag 28. juni 1953

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sunndal
 • Interesser
  Fluefiske(Laks,Sjøørret) havfiske.
 1. Vadebukse sprukket i skrittet

  https://www.skittfiske.no/mcnett/141062/mcnett-aquasure-28g-reparer-hull-skraper-og-rifter-selv?gclid=EAIaIQobChMIltCVh5jd2QIVozLTCh1sVgiPEAQYAiABEgLKJfD_BwE Denne kan du smøre rett på hullet,Men tørketiden er lang.Kan kjøpe med Cotol herder å smøre på og da herder den fort. https://www.sportsbutikken.no/cotol-herder_28230p.html https://www.skittfiske.no/loon/199030/loon-uv-kit-knot-sense-plus-wader-repair-plus-uv-lampe Dette uv limet lyser du på med lykten som følger med og den er tørr på minutter.
 2. Du kan nå velge om du vil ha snelle med frontbrems eller bakbrems.Det er vel fler som velger å kjøpe ei snelle med frontbrems på grunn av at snellene med frontbrems har større bremseflate og at den er sterkere enn en snelle med bakbrems.Det lages sneller både med frontbrems eller bakbrems så det er ikke noe problemer å få kjøpt det. https://www.skittfiske.no/fiske/sneller/haspel?Filter=205¤1:205¤1_Bakbrems&Keep=true
 3. Dyprigg for havfiske-lange anbefales?

  Hva slags fisk skal du fiske på ned mot 500 meter dybde?
 4. Kald-røking av fisk.

  Kom du med noe konstruktivt i denne tråden i det hele tatt bortsett fra å prate en masse tullball om hvor flink du er til å røyke fisk.
 5. Kald-røking av fisk.

  Men saltetida kan du ikke fremskynde,det er bare hvis du jukser og bruker nålesalting.Til større fisken er til lengre tid i salt.
 6. Kald-røking av fisk.

  Røyka 2 15 kilos lakser i sommer for noen kompiser og jeg måtte salte disse i 3 døgn før de var salte nok.Den fisken i mitten her er bare 10 kilo.Og stort sett så røyker jeg bare villfisk.
 7. Kald-røking av fisk.

  Hvis du har Facebook så får du masser av tips her. https://www.facebook.com/groups/roykingavmat/
 8. Kald-røking av fisk.

  Det høres nok ut som juks,går ikke an å lage god røykalaks på 24 timer.må nok regne med en uke fra tining til ferdig produkt minst.
 9. Kald-røking av fisk.

  Ja det har jeg,laks rund vekt 3-4 kilo som har Jeg bruker blandingforhold 1 del sukker på 5 deler salt.Laks som har vært frosset ca 3-4 kilo saltetid i grovsalt ca15 timer laks på ca 6-7 kilo 24 timer i salt laks på 10-11 kg saltetid rundt 35 timer.Skyll av salt og heng den til tørk ca 1 døgn så den får en tørr hinne.Røykes i ca 6-7 timer og luftes i 2 døgn etter røyking så røyken får tid til å sette seg. Oppdrettsfisk vil gjerne ha lengre saltetid.Det er en fordel at fisken har vært frosset før du røyker den.Frosset fisk tar til seg salt fortere en fersk fisk.
 10. Kald-røking av fisk.

  Jeg tok saken i mine hender for noen år siden og begynte å røyke selv.Bygde meg et røykhus og kjøpte meg en Holmsmoker røykgenerator. https://www.holmsmoker.no Mattilsynet har snart satt en stopper for at du kan levere inn laks for røyking.
 11. Tippet krøller og tvinner seg.

  Hvis det er tvinn i fluelina så vil det sette seg på fortommen din.
 12. Tippet krøller og tvinner seg.

  Du må dra tvinnet ut av flueline di.Dra lina av snelle så tar du en myk klut som du drar lina igjennom i flere omganger helt til tvinnet er borte,spol så lina på snella igjen .
 13. Kappe fiskestang?

  Ja det kan du ingen problemer det så lenge du kapper bak snellefestet.
 14. Knekte min Sage Method 15 foter her om dagen,noe som er veldig irriterende nå mitt i laksesesongen.Tok den med meg til Sportsbutikken i Molde i dag hvor jeg hadde kjøpt den.Jeg må berømme denne butikken for topp service.Jeg fikk en ny del av en stang som hang i butikken Og fiskesesongen er reddet,en kjempetakk til Ola Thue og Sportsbutikken i Molde for en fantastisk service av ypperste klasse.
 15. Hjelp til fluesnøreoppsett.

  Her er det en grei video som viser hvordan du gjør det.