cesar

Medlemmer
 • Innholdsteller

  508
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

cesar last won the day on August 26 2016

cesar had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

30 Excellent

Om cesar

 • Rang
  Ivrig bruker
 • Bursdag 28. juni 1953

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sunndal
 • Interesser
  Fluefiske(Laks,Sjøørret) havfiske.
 1. = 2
 2. Den er meget nøyaktig og den har nå blitt brukt i en god stund uten noe som helst problemer. Hadde før en Rapala vekt http://www.sportsbutikken.no/fiskevekt-rapala-digital_4274p.html og dette var en elendig fiskevekt.
 3. Denne er den beste vekta jeg har hatt.http://www.skittfiske.no/WebPages/Produkt/ProduktInfo.aspx?plid=120947&WebSiteMapNodeID=1004005
 4. https://dk.trustpilot.com/review/www.pro-fish.dk
 5. PÅ Abru så får du boret for 1898,-kr http://www.abru.no/isbor-is6--ur-rantanen-205mm-p-104-c-164.aspx Mora isbor kan du bare ikke sammenligne med Rantanen.
 6. Til Røye og Ørretfiske så holder det i massevis.
 7. Jeg har hatt UR Rantanen 115mm i 20 år nå. og ingen bor slår dette det er min konklusjon.
 8. Som espenkg skriver er det beste om du har noen forening eller personer i ditt lokal omeråde som driver med kastekurs som du kan melde deg på. Ellers så finnes det mange videoer på you tube som viser deg grunnprinsippene i fluekasting.
 9. Du får ta deg en tur til http://www.baardsen.no/ Og se om de kan hjelpe deg.
 10. Noen røkeri bruker nålesalting hvor saltlake blir injeksjert inn i fisken, Noe som gjør den blaut og ufyselig og.i tilegg så brukes det røksyre.Tørking mellom salting og røyking er alfa omega.For er ikke fileten tør på utsiden så tar den heller ikke til seg røk.
 11. Har nå drevet og røykt laks og laget meg Bacon i flere år med bradleys smoker.Og min erfaring av dette konseptet blir meget bra.Så bra at jeg blir nedringt av folk som skal ha røkt sin laks. Jeg grovsalter laksen og bruker 1 del sukker på 5 deler grovsalt. jeg bruker Gildekasser der jeg legger filetene med skinnsiden ned og dekker det hele med salt og sukkerblandingen. Saltetiden på 5-6 kilos laks er ca et døgn, laks på 7- 8 kilo 27 timer , laks på 10 kilo 30 timer og laks på 12- 13 kilo 2 døgn ,dette er villlaks. Til salting av bacon så bruker jeg kun salt og jeg bruker nitritsalt, saltetid 12 timer. Jeg bruker Or og røyketid er ca 5-6 timer både til laks og bacon.
 12. Hvis det er noen som er på utkikk etter en Shimano Stradic Seatrout, så får du kjøpt den billig fra Danmark. Jeg har bestilt meg en selv i 10 fot 8-32 gram http://www.go-fishing.dk/produkt/shimano-stradic-seatrout/
 13. Det er klart at Hørgård sine stenger ikke kan måle seg med Hardy sine. Her er noen priser på Hardy. http://www.flyfishingantiques.com/Products/Rods/Hardy.aspx 4000.-kr for ei gammel Hørgård stang syntes jeg er mye , kanskje mer rundt 1200-.kr vil være mer realistisk.
 14. Rundt 4000.-kr i følge denne auksjonarius,Men hva markedet er villig til å betale er en annen sak. http://www.auksjonsola.no/auksjonsliste-til-11-juni/
 15. Å binde zonker er ikke så vanskelig. på You Tube ligger det mange videoer om hvordan du kan binde ulike varianter av dem.