Jump to content
Fiskersiden

cesar

Members
 • Posts

  541
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

cesar last won the day on January 6 2018

cesar had the most liked content!

About cesar

 • Birthday 06/28/1953

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sunndal
 • Interesser
  Fluefiske(Laks,Sjøørret) havfiske.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cesar's Achievements

 1. Jeg lager mine tackler sjøl når jeg bruker brisling,Tar en enkel liten krok helst med oppoverbøyd øye og trer sene igjenom krokøyet ,surrer så rundt krok stammen og sena med elastisk tråd ala reketråd https://www.skittfiske.no/lawson/119204/reketråd-elastisk-10-meter--rød?gclid=EAIaIQobChMIrOPrt_m24AIViMCyCh0mBAkYEAYYASABEgKxr_D_BwE Surr den såpass stramt at du klarer å dra sena frem og tilbake og knyt den .Bind så på en treble krok i passende størrelse 4 eller 6 krok Trer så en tannstikke in igjenom munnen på brislingen for å stve den opp https://www.biltema.no/hjem/personlig-pleie/hygieneartikler/tannstikker-3-x-200-stk-2000037122 . Fester den styrekroken inn i munnen på brislingen og treble kroken bak og strammer så opp forsiktig ,du kan justere gangen på brislingen med hvor mye du strammer til Dette har jeg brukt for det meste,har også brukt agnskaller,Men er ikke så glade i dem syns de går bedre når jeg lager dem selv.Disse kan du lage ferdig flere av,jeg bruker en enkel kulelager svivel mellom tackelet og hoved lina.
 2. Tror ikke dere kan forvente noe svar her med det første da Trond Johansen ikke har vært aktiv her siden 29 juli i 2017. July 29, 2017
 3. Det fins snart ingen sjøørret igjen i Møre og Romsdal takket være oppdretts industrien.
 4. Har en strøken Shimano Stradic 6000 med frontbrems og 2 spoler.Denne er kun brukt til laksefiske i fersk vann .Selges for 1100 + frakt.
 5. Her er fiskereglene for Driva. Vassdrag: Drivavassdraget (hele vassdraget) Fisketid laks: 01.06–15.09 Spesielle bestemmelser: Fredningssone fra Romfo bru og ned til hengebrua ved Vermøy. Markfiske skal utøves med sirkelkrok. Fra 1. august til 15. september er det ikke tillatt å fiske i perioden fra kl. 24:00 til 06:00. Oppstrøms Romfo bru er det tillatt å fiske etter innlandsfisk fra 1. juni til 31. august. Minstemål 15 cm. All merket fisk som fanges oppstrøms fiskesperra skal settes tilbake.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.