cesar

Medlemmer
 • Innholdsteller

  540
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

cesar last won the day on January 6 2018

cesar had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

39 Excellent

Om cesar

 • Rang
  Ivrig bruker
 • Bursdag 28. juni 1953

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sunndal
 • Interesser
  Fluefiske(Laks,Sjøørret) havfiske.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. cesar

  Har 15 ubrukte Tjøstheim stenger fra 70-tallet

  Tror ikke dere kan forvente noe svar her med det første da Trond Johansen ikke har vært aktiv her siden 29 juli i 2017. July 29, 2017
 2. Det fins snart ingen sjøørret igjen i Møre og Romsdal takket være oppdretts industrien.
 3. cesar

  Noen som selger stor haspelsnelle?

  Har en strøken Shimano Stradic 6000 med frontbrems og 2 spoler.Denne er kun brukt til laksefiske i fersk vann .Selges for 1100 + frakt.
 4. cesar

  Driva-fiske over fiskesperre? Er det lov?

  Her er fiskereglene for Driva. Vassdrag: Drivavassdraget (hele vassdraget) Fisketid laks: 01.06–15.09 Spesielle bestemmelser: Fredningssone fra Romfo bru og ned til hengebrua ved Vermøy. Markfiske skal utøves med sirkelkrok. Fra 1. august til 15. september er det ikke tillatt å fiske i perioden fra kl. 24:00 til 06:00. Oppstrøms Romfo bru er det tillatt å fiske etter innlandsfisk fra 1. juni til 31. august. Minstemål 15 cm. All merket fisk som fanges oppstrøms fiskesperra skal settes tilbake.
 5. cesar

  Hjelp til valg av Fluesnelle (Laksefiske)

  Loop multi har jeg nok også satset på,har 2 slike selv og er meget godt fornøyd med dem.Den Scierra Traxion snella har jeg hatt,og hadde mye problemer med den.
 6. https://www.nina.no/Våre-fagområder/Miljøovervåking/Lakseinnsig-til-fjordene/Lakseinnsig-til-Trondheimsfjorden
 7. Syns det ser ut som ei Lomre.
 8. cesar

  Vadebukse sprukket i skrittet

  https://www.skittfiske.no/mcnett/141062/mcnett-aquasure-28g-reparer-hull-skraper-og-rifter-selv?gclid=EAIaIQobChMIltCVh5jd2QIVozLTCh1sVgiPEAQYAiABEgLKJfD_BwE Denne kan du smøre rett på hullet,Men tørketiden er lang.Kan kjøpe med Cotol herder å smøre på og da herder den fort. https://www.sportsbutikken.no/cotol-herder_28230p.html https://www.skittfiske.no/loon/199030/loon-uv-kit-knot-sense-plus-wader-repair-plus-uv-lampe Dette uv limet lyser du på med lykten som følger med og den er tørr på minutter.
 9. Du kan nå velge om du vil ha snelle med frontbrems eller bakbrems.Det er vel fler som velger å kjøpe ei snelle med frontbrems på grunn av at snellene med frontbrems har større bremseflate og at den er sterkere enn en snelle med bakbrems.Det lages sneller både med frontbrems eller bakbrems så det er ikke noe problemer å få kjøpt det. https://www.skittfiske.no/fiske/sneller/haspel?Filter=205¤1:205¤1_Bakbrems&Keep=true
 10. cesar

  Dyprigg for havfiske-lange anbefales?

  Hva slags fisk skal du fiske på ned mot 500 meter dybde?
 11. cesar

  Kald-røking av fisk.

  Kom du med noe konstruktivt i denne tråden i det hele tatt bortsett fra å prate en masse tullball om hvor flink du er til å røyke fisk.
 12. cesar

  Kald-røking av fisk.

  Men saltetida kan du ikke fremskynde,det er bare hvis du jukser og bruker nålesalting.Til større fisken er til lengre tid i salt.
 13. cesar

  Kald-røking av fisk.

  Røyka 2 15 kilos lakser i sommer for noen kompiser og jeg måtte salte disse i 3 døgn før de var salte nok.Den fisken i mitten her er bare 10 kilo.Og stort sett så røyker jeg bare villfisk.
 14. cesar

  Kald-røking av fisk.

  Hvis du har Facebook så får du masser av tips her. https://www.facebook.com/groups/roykingavmat/
 15. cesar

  Kald-røking av fisk.

  Det høres nok ut som juks,går ikke an å lage god røykalaks på 24 timer.må nok regne med en uke fra tining til ferdig produkt minst.