Aurevenn

Medlemmer
 • Innholdsteller

  57
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Aurevenn last won the day on September 15 2017

Aurevenn had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

9 Neutral

Om Aurevenn

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trysil
 • Interesser
  Fiske,jakt, skyting og poker. Kanskje øl. Kardemommeloven er bare helt sjef!
 1. Størrelse på floating beads flatfisk

  Ok, da prøver jeg noe rundt den størrelsen. Takk for svar :-)
 2. Størrelse på floating beads flatfisk

  Fordi jeg har lyst til å prøve. Tanken var å få litt naturlig bevegelse i agnet, uten at det blir liggende "stille" helt på bunn.
 3. God kveld. Sitter å funderer på å lage meg en flytetackle variant, men har ikke vært borti dette før så jeg aner egentlig ikke hva jeg driver med. Det jeg ønsker, er å få servert agn som bare såvidt har litt oppdrift. I all hovedsak så blir det etter spette, med krokstørrelser, agn og kuler deretter. Er det da noen som har noen formening om hvor stor bead man trenger? Jeg ønsker i utgangspunktet å bruke kun 1 bead pr agn, og det er dumt å kjøpe masse forskjellige størrelser som man til slutt brenner inne med. Håper dette ble forståelig, og at tanken min på et eller annet vis vil fungere som tiltenkt. Dybde blir ned til ca 30 meter Mvh Mats
 4. Bildene Aurejeger ikke vil at du skal se

  Rosa bokser? Minner meg om den drita fulle svart metalleren ikledd lær og nagler jeg så ble slept ut fra dassen på en Satyricon konsert i hine hårde dager. Han likte også rosa undertøy. Kan det være samme kar..?
 5. 1.20-1.40 fluorocarbon?

  Fortom. Jeg ble tipset om ei sjappe, så det ordnet seg :-)
 6. 1.20-1.40 fluorocarbon?

  Noen som vet om noen som forhandler dette?
 7. Råeste havfiske multisnelle

  Nja, for noen er det kanskje meninga. Men for meg er mulighet for lav utveksling, ca 2 eller rundt der, noe jeg setter pris på når jeg denger torsk,sei og uer i et strømfyllt sund dag ut og dag inn når jeg først setter igang. 1000 grams pilk på 300 meter med 6 i utveksling vil jeg karakterisere som en real manndomsprøve.
 8. Råeste havfiske multisnelle

  Av alt som finnes, er det nok en Makaira 15 II som står øverst på ønskelista. Men den har de selvfølgelig ikke. Får avvente til neste gode tilbudsrunde. Talica og Saltiga er fine sneller, men 6 i utveksling er ubrukelig til mitt bruk, da jeg ikke er bygd som denne mannen:
 9. Hau. Ble kastet inn i forvillelse og kjøpsmodus da jeg fant ut at det var MYE bra tilbud på skittfiske nå. Sitter og glor på alskens multisneller, men klarer ikke å bestemme meg for hva jeg skal investere i. Noen formeninger om hva jeg burde kikke på? Ønsker en snelle i 20/30 serien. 2 gir er ønskelig så lenge utvekslinga blir ca 4.0/2 0, og snella ikke bli altfor tung.TLD og den slags blir for kjedelig, da jeg har en sånn fra før. Tips taes imot med et anerkjennende nikk og takknemlighet, det samme gjør tips om hva jeg bør skygge unna. Mvh Mats EDIT: Snella blir brukt til pilking med 1000 grams svenske, og kun det, på dyp fra 100-300 mtr
 10. Godlukt i bilen

  Ozonrens fjerner vond lukt, men fjerner ikke kilden til lukta. Mao, er det igjen en dråpe med substans som fortsetter å produsere lukt, vil det ikke hjelpe med luftrenser.
 11. Godlukt i bilen

  Ahh, minner. For noen år siden skulle jeg på ferie, og fatter skulle låne bilen min. Jeg skulle selvfølgelig på fiskeferie, så jeg så mitt snitt til å få lempa litt av fisken som lå i fryseren over til gamlingen. Jo'a, han henta bilen og tok med seg noen kg fisk. Tida gikk, og noen dager før jeg skulle hjem, fikk jeg sms av far: "Når kommer du hjem?" Nææ, om et par dager. "Bra" fikk jeg til svar, og intet mer. Kom omsider hjem, og skulle hente bilen. Da kom det: "Du, ehh, jeg fikk et problem" Javel? "Jeg glemte fisken i bilen din, og den lå der over en uke."... Fint, det hadde jo bare vært finvær hele uka, oppimot 30 grader. Javel. Ut i bilen, og inni der lukta det ikke bra. Det lukta sur fisk og gammal hallikk. Fatter hadde rivd ut interiøret av halve bilen, og vaska med alle remedier som all verdens kjerringer har kokt ihop i et slags stort råd en gang i tiden, men ingenting hjalp. For å pynte litt på skaden, hadde han lempa inn en wunderbaum. Salt i såret kaller jeg sånt. Enden på visa ble at det lukta dritt i bilen i flere år, enda jeg selv også gjorde noen halvhjerta forsøk på å fjerne eimen. Jeg trur det hadde rent smelta fisk i en del kriker og kroker som gjorde det umulig å få bort. Moralen med hele greia er vel at det er lurt og ikke glemme fisketing i bilen.
 12. Svirvler av dårlig kvalitet.

  Litt kjipt, men jeg blir like fasinert hver gang av hvor langt det går uten sene bak.
 13. Det største tapet...

  Sitter her på jaktkoia og reflekterer over livet. All by my lonesome. Gud bedre å herlig. Koser meg meg speke, øl og litt forumsnoking. Plutselig dukker denne tråden opp. Vakkert formulert, jeg føler med deg. Det du forklarer her Aristokrat, er noe alle som har fisket endel har opplevd. Jeg vil dog, uten på noensomhelst måte bagatellisere situasjonen, påstå at det er sånne situasjoner som er kremen av sportsfiske. De store man har fått blir bare som en slags plakett i hue etterhvert, "been there, done that" liksom. Men de luringa som man ikke får, dem tenker man på. Ofte. Ting som "hvor stor?", "var det en clean kroking?", "gjorde jeg noe feil?", "hva skjedde?". Jeg tror selv på at det er nettopp disse tingene som gjør oss sugne på å fortsette. Å bli bedre, å bli mere kreative, tørre å prøve nytt. Alt for å få tilbake følelsen man hadde rett før storingen forsvant. Chasing the dragon,anyone? Hadde fiske vært et narkotikum,hadde vi hengt på plata alle sammen :-) Koiehilsen fra Mats. Skål.
 14. Fiskeutstyr i Oslo

  Halve butikken dreide seg om fluefiske.
 15. Fiskeutstyr i Oslo

  Ugh, får klaus hver gang jeg både hører og tenker på parkering i Oslo. Det var en av grunnene til at jeg pakka sakene og dro til skogs. Får ta Torshov en gang kjerringa kjører, ho er ganske mye mere tålmodig enn meg. Da kan jeg drikke litt øl i samma slengen. Villmarksbutikken har jeg vært mye på, bra sjappe med godt utvalg det. Har lagt igjen betydelige summer der oppigjennom åra, i både fiske og våpenavdelinga.