Lorntz Teige

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Lorntz Teige

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 01/04/1972

Contact Methods

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Karlstad (Malvik)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for tipset Erik. Artikklen du linker til er vel den beste jeg har funnet om temaet, men satt igjen med en del spørsmål etterpå også Stang og snelle er kjøpt inn og drivanker for trolling blir kjøpt i dag. Enkelt ekkolodd til fiske i ferskvann uten den helt ekstreme dypden er neste på lista.
 2. Hei. Har dorget med Langdrag/syllis og sluker, men tenkte nå å utvide fisket litt. Har liten erfaring med woblere, men ser at det blir anbefalt gjerne i kombinasjon med Dorgesøkke for å komme litt lenger ned. (Ikke intressert i rig m.m så langt) Best erfaringer har vært med en 8grams bronze med blå/røde prikker fra Panther Martin, men den forsvant nylig og jeg har ikke klart å finne den igjen i butikk. Noen som har en god anbefaling til ok stang/snelle, samt annet man bør ha? Tar gjerne i mot link til gode tips rund woblere m.m og dybde/fart til slikt ørretfiske. Ekkolodd er vist en bonus så det kan også være av interesse. I utgangspunktet er det fiske i Funnsjøen og Ånnsjøen som er tenkt (i tilfelle noen har spesifikke råd basert på det.) Begge disse er litt større vann i midt norge (sverige)
 3. Lorntz Teige

  trygg is?

  Hvis du skal noen turer ut på isen er det vel verdt å investere i en flytedress. Jeg ble anbefalt DAM hydroguard av mange når jeg skiftet for et par år siden og er godt fornøyd med den. (Gir en litt annen følelse i det du går i vannet enn med heldress, men flyteevnen er det viktigste) NB: Bruk av kun buksen i en 2delt flytedress er IKKE anbefalt..
 4. Takk for en fin og inntresang reportasje