arnsvik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

5 Neutral

Om arnsvik

 • Rang
  Nytt medlem

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Randaberg, Norway
 • Interesser
  Fiske og golf
 1. Ferdatorsk 2017

  Har fisket ved Geitungen de to siste helgene. Har sett at det er blitt tatt to torsk på 6-7 kg for to uker siden. Tror ikke det skal tilskrives som noe innsig av Ferdatorsk. Mye småsei som vanlig på denne tiden av året. En og annen pigghå også. Venter i spenning på det store innsiget, men litt tidlig ennå. Blir ingen tur over Boknafjorden denne helgen.
 2. Seifiske

  Ikke så mye sei i Byfjorden for tiden. I hvert fall har ikke jeg fått noe, som selvsagt ikke trenger å være noe mål på bestanden. Var en tur opp på Sedegrunnen (Boknafjorden, ca. midtfjords mellom Kvitsøy og Karmøy) på søndag. Der var det rikelig med pale mellom 0,7 og 1 kg. Var i grunnen på jakt etter større sei, men den gang ei. Har som sagt sjekket Byfjorden/Åmøyfjorden på dybder mellom 100 og 120 m på jakt etter storsei. Masse garn for tiden, men har ikke truffet på fiskerne for å finne ut hva de får.
 3. Plenty med plasser. Om vi snakker om Byfjorden kan du prøve på ca. 140 m på tverss av en slåttemark på Bru. Går du litt lengre mot ferjeleiet i Mekjarvik, finne du et undervannsnæss på en skrent på ca. 54 m. Her står det nesten alltid fisk og ofte langer. Et par knops strøm, så det drifter raskt av. Ellers fikk jeg fine langer på to-tre kg mellom holmene sør om Kvitsøy forrige søndag. Fisker med glidebom, et par opphengere og slep med blekksprutimitasjoner agnet med makrell. Dybder fra 50 til 70 m. Plaget med mye pigghå, som er typisk for årstiden. Pigghåen er som kjent fredet, så den ble avkroket og satt ut igjen. Den er tøff med sena. Tygger av det meste.
 4. Ferdatorsk 2016

  Hei, det var faktisk veldig flott. Hadde en tur selv utpå senettermiddagen. Fisket mer på Hundvåg-landet og opp i Hidlefjorden og helt tilslutt Tasta før enn jeg svinget hjematt. Kun to små torsk, to småsei og en liten lyr. Så heller ingen lovende utslag på loddet. Blir nok opp i gryotta i morgen å sette kursen for Geitungen.
 5. Ferdatorsk 2016

  Virker som om ferdatorsken stort sett er fraværende på være kanter, bortsett fra noe "stamfisk" i Karmsundet da. Fatt mot, været er perfekt og torsken må være i kjømda. Tipper det blir mye båt i Geitungen-området i helga.
 6. Ferdatorsk 2016

  Stor og stor, har en NB 820 Sport. Turen til Skudenes var litt drøyere en vanlig. Måtte ned i 12-14 kn etter Sveinane. Liker ikke å skamkjøre skuta. Fint vær, men noe slingring, som selvsagt gjør det litt mer fysisk å fiske. Har også lett siden før jul. Kun den vanlige kysttorsken til nå. Blir ny frisk til helga om vi ikke blir plaget med for mye landvind. Får ikke fisket noe i uka ennå pga. dagslyset.
 7. Ferdatorsk 2016

  Prøvde ved Geitungen og Sedegrunnen i går. Ingen torsk. Fin lyr og masse småsei. Fint vær, men Ikke mange utpå antakelig grunnet mye sjø. Etter stund fikk jeg selskap. Vedkommende kunne fortelle at han ikke hadde fått noen inne ved land ennå. Hadde tatt en på 13 kg tidligere i år på grunnene SV av Geitungen. Han trodde kanskje det er litt tidlig ennå. Prøvde først ved Tasta (indre Byfjorden, Stavanger) og rundt ved Fjøløy på 50 - 60 m. Ikke storfisk å se på loddet. Fikk kun småsei på svenskepilk og gummimakk. Prøvde ikke med agn på bunnen. Nå ser vi endelig enden på rekken med lavtrykk for denne gang slik at vi kommer oss utpå. Er litt frustrert over at man ikke er villig til å si mer nøyaktig hvor fisken tas.
 8. Er juletorsken på plass?

  Tar frem igjen strengen siden det etter kalenderen skal være tiden for denne nå. Hadde meg en tur utpå i dag igjen og prøvde meg denne gangen med agnfiske (makrell på slep med opphengere) ved Tungenes nærmere bestemt på ca. 20 m mellom Tareboen og Bragen. Kun småsei. Prøvde ellers litt rundt om i området på dybder mellom15-20 m uten resultat. Samme resultat ved Kjeøyosen ved Bru. Er det noen som fisker etter og får opp juletorsk for tiden?
 9. Ferdatorsk Rogaland 2015

  En kompis og jeg var oppe ved Geitungen i dag. Ingen garn å se. Heller ikke ferdatorsk. To småtorsk pluss den vanlige palen. Fikk en fin lyr på Sedegrunnen på hjemmoverturen. Her fikk vi også flere småtorsker som ble skånsomt avkroket og satt ut igjen. Ellers pale her også. Snakket med en lokal fisker ved Skudenes, og han mente ferdatorsken er borte for i år og at det ikke var verdt å fiske etter den mer. Tror han har rett. Ellers går årets ferdatorskfiske for mitt vedkommende inn i historien som det dårligste på12 år. Lover ikke godt dessverre.
 10. Ferdatorsk Rogaland 2015

  Det tror jeg kan være helt inn. En gang på syttitallet fikk min far og jeg to stykker på line på hhv. 11 og 12 kg i Stryn nesten innerst i Nordfjord. Dette er nærmest for brakkvannsområde å regne.
 11. Ferdatorsk! Bifangst...

  Fin rapport og fin fangst. Merkelig at disse fine torskene ikke kan forville seg over Boknafjorden. Lengre sørøst mot Fjøløy, og for såvidt ned til Rott og inn Byfjorden (Stavanger), sliter vi med å komme over minstemålet på torsken for tiden. Mye pale og pigghå rundt Fjøløy. Får satse på at ruskeværet endrer på det.