cral

Members
 • Content Count

  1458
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

cral last won the day on September 29 2016

cral had the most liked content!

Community Reputation

97 Excellent

About cral

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 04/20/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ofa.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Fiske

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gammel tråd, men jeg løfter den like vel. Er status fortsatt at det ikke er vits å svi av drivstoff i Tinnsjøen?
 2. Ja, det er jo faktisk en av de tingene som taler i mot å bytte ut HDSen med en Evo2 eller 3... S2009 gjør jo grei jobb som ekkolodd, men skulle gjerne hatt litt mer plass på den andre. Men kanskje beholde den for å styre autopilot og motorguide, og en skjerm til for kart og motordata? På den andre siden, nå er det vel ikke så forferdelig lenge til Garmin og Raymarine begynner å snuse på Motorguide integrering heller?
 3. Pleier ikke Lowrance å komme med oppdateringer et år etter Simrad da?
 4. Vi har jo snakket litt om Tysse 6324 hengeren min. Jeg *føler* den som litt spinkel. Det er mye bevegelse i hengeren. Men når jeg skulle ha ny henger ifm kjøp av båt i Bergen, så var jeg ute etter en 2t henger med så mye lastekapasitet som mulig.
 5. Scotty har eksterm dårlig salgsapperat her i Norge. Tror ikke importøren husker at de er importør. http://www.trolling.no/ Er vel en av de få som vet hva det er...
 6. Jeg har S2009, HDS 3 7" og TM185M, men har rett og slett ikke fått tid til å sette dette skikkelig opp, og testet på noe særlig dypt vann, så bilder er det heller sparsomt med. S2009 ga jeg rett over 10k for. Men den varierte veldig i pris, fra 10280 (+ frakt) til 15625 (+frakt) Neste helg er det helgetur med båten rundt Oscarsborg, så da er det håp for at jeg får testet litt mere.
 7. Midt mellom alle tunnelene nordover, kjører intetanende åsaboere forbi en kjøttfabrikk ved et lite vann. Det de IKKE vet, er at kjøttfabrikken ikke alltid leverte avfallet der de skulle, men dumpa det i det lille vannet. 20+? bare tunga veide mer. I alle fall i følge fatter'n som fisket der i sin ungdom.
 8. Ser det er et "gammelt" innlegg, men jeg prøver meg likevel, har dere sett på båtene som NJFF har kjøpt inn? De kan roes, de er rimelige og tåler litt.
 9. Tipper at om han har bildet, så ville han greid å finne produktet igjen... Jeg fant denne: http://http://shop.acconmarine.com/products/124-6-cleat-rod-holder-combo.aspx
 10. Om du tenker på å kjøre i gang med Lowrance sin autopilot, så bør du velge HDS og ikke Elite ti, da den ikke kan kobles opp mot autopiloten.
 11. Skikkelig bra jobb Erik!
 12. Garmins egen produserte givere går det ikke å bytte plugg på og så bruke på Lowrance sine ekkolodd
 13. cral

  OHK på tur

  Ble dessverre fult på klubbturen denne helgen. Vi skal prøve å få til en tur for nye medlemmer i løpet av mars. Carl
 14. Neida, 1 innlegg holder i massevis for disse spørsmålene egentlig. Elite TI: totalscanneren er en videreutvikling av 83/200 giveren. Finnes nok flere givere som gir et vesentlig bedre bilde på dypet, men så var det med hvor mye du har lyst å legge igjen i giver da? Er folk her inne som sikler på givere til 20 lapper, og så må de ha den blackbox til likemye for å utnytte giveren... Elite TI virker som et fornuftig kjøp ellers, og den kan jo bruke en god del givere både fra Lowrance og Airmar. Henger: Jeg bruker BK henger på to båter, og Tredal på den siste. Er ikke helt venn med den nyeste BK hengeren, men den er ikke selvjusterende, så jeg tror mye kan fikses om jeg får den stilt inn korrekt for båten min. Tredal hengerens fjærer tror jeg er snillere mot båten enn de uten sikkelig fjærer. Øien har jo ganske høyt fribord i forhold til størrelsen, så i så måte er det jo ikke en dum båt. Vanskelig å finne noe annet nytt til den prisen som er bedre.