Jump to content
Fiskersiden

nemiarwen

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nemiarwen last won the day on June 5 2020

nemiarwen had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Vågstranda/Rauma
 • Interesser
  Fiske, fotball (Newcastle)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nemiarwen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Det er sant, mange muligheter her. Har jo tatt noe fint og stort inne i Romsdalsfjorden også, så håper at det biter på noe. Gleder meg til å prøve. Googler og forsøker å finne ulike komboer av meitefiske, tackel, oppheng, etc. Hvordan er det å fiske med jig/shad med slike stenger? Fra land altså?
 2. Takk for tips, er på ønskelisten det også + en skikkelig stang og snelle til fjellvatn og ørretjakt :-)
 3. Jeg går motsatt vei, har solgt båt og må starte fra land. Men enig, fiskeutstyret er ikke noe poeng i å kvitte seg med.
 4. Takker for innspill, ble bestilt før siste innlegg her. Satser på at jeg blir fornøyd. Blir moro å prøve :-)
 5. Hei! Tenkte å komme i gang med kystmeite/surfcasting. Tenkte å kjøpe OK utstyr, ikke det billigste, ikke det dyreste. Budsjett på +/- 2000. Foreløpig sett meg ut: Stang: https://www.skittfiske.no/okuma/186455/okuma-trio-rex-surf-14-100-200g-3-delt Snelle: https://www.skittfiske.no/shimano/170454/shimano-baitrunner-dl-6000-rb Noen innspill eller bedre forslag? Mvh Eskild S.
 6. Nå er ikke jeg noen ekspert, men av de tipsene jeg har fått, så er det å fiske i slike områder hvor man går ganske hurtig fra grunt til dypt om motsatt gode plasser hvor fisken ofte står. Bare å komme seg avgårde, få snøret ut og melde tilbake
 7. Takker for tilbakemeldinger. Hooked app'en husker jeg, skulle tro det var liv laga for noe sånt? Men men, jeg liker å ha det elektronisk og gjerne med mulighet til å legge med bilde av fangst etc.
 8. Lenge siden det har vært noe fiske, kjekt å endelig komme i gang igjen. Tok turen til et brakkvann i nærheten for å jakte ørret. Hadde med oss ymse spinnere, wobblere og makk+dupp. Mye aktivitet i vannet, men ikke all verdens fangst. Vi fikk 2 ørreter, en bitteliten lyr og et par berggylt. For min del så fikk jeg endelig fisk med en liten Rapala wobbler fra dette settet: https://www.skittfiske.no/rapala/134917/rapala-ørretsett Uansett kjekt å komme seg ut og ikke minst teste ymse varianter i enden av snøret :-) Stemningsbilder:
 9. Forsåvidt ikke, men mobilen er jo med, ta bilde av fangsten etc er jo kjekt for oss som er fersk
 10. Takk, skal teste det. Mener jeg hadde en app fra Hooked/fiskersiden en gang i tiden?
 11. Finnes det noen app, helst norsk, for å logge fangst?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.