tåkeferd

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tåkeferd last won the day on April 29

tåkeferd had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About tåkeferd

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 07/08/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ikke i følge boka til Bo Hall hvertfall
 2. Fin rapport og fine fisker. På 450 muh er ikke blålange så uvanlig som mange tror. Er helst blålange og brosme en får av matfisk på slike dyp, mens vanlig lange får en mer av på grunnere områder.
 3. Hva er fordelene med å få motordata på lowrance'en når en har instrumentpanel i båten?
 4. Vanvittig pris på den stangholderen Erik. Er vel pga lav kronekurs nå siden den koster 700 kr. For 700 kr skulle jeg heller holdt stanga sjølv. Biltema har noen gode stangholdere, men da kan du gjøre som cannonbang anbefaler bare at du fester et rør over toftene til å skru stangholderne i https://www.biltema.no/fritid/fiske/fiskestenger/stangholder-2000042276
 5. Sveis eit røyr fast i ei plate som du skrur fast i båten
 6. Takk for svar cannon, dette var bra informasjon. Det med pigghå stemmer nok bra ja. Har fått endel av dei uten at jeg har sett dei på loddet først
 7. Det kan godt hende erik. Det ser jo ut som om fisken er gigantisk men det er nok pga at det er så grunt. Fikk tre langer på 2-3 kg på 70 meters dyp en annen dag. Dei såg jeg på loddet før jeg slapp ned og det såg ut som småfisk. Utrolig spennende, selv om det er vanskelig å bedømme størrelsen på fisken før jeg slipper ned. Kan en svær rug’ på 50 meter vise seg som en liten bue?
 8. Hei. Var ute å fiska idag. Fant en diger sildestim men det som viste på loddet virket mye større enn sild. Er det torsk? Går det an å si noe om størrelsen ut ifra bildene?
 9. Takk for svar erik. Da får jeg se etter eit rimelig elite ti ekkolodd
 10. Hei. Vil en ss75H svinger passe til mitt lowrance hook ekkolodd?
 11. Flott. Fant en app nå, men måler eg på begge sider av skroget, utvendig og innvendig?
 12. Okey visste ikkje at det var så nøyaktigt, takk! Kunne lett ha gått på en smell der. Har du en god metode for å finne skrogvinkelen.?
 13. God kveld. Tar opp igjen denne gamle tråden litt. Monterte airmar p79 svingeren og ser botn på over 250 meter i full fart (12 knop) og noko som kan være fisk. Synst svingeren er litt kjedelig i forhold til andre ekkoloddsvingere eg har sett på. Kan få en gjennomgånde svinger, airmar b 164 billig, denne er det 12 grader tilt på. Vet ikke hvor mange grader skroget på min båt er, men spiller det noen rolle? Ser man får kjøpt treklosser til å montere svingeren på så da får eg vel svingeren til å peike rett ned uansett? Er dette en god svinger til å se fisk på 200-300 meter med forresten?