Gå til innhold
Fiskersiden

tåkeferd

Medlemmer
  • Innholdsteller

    69
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av tåkeferd

  1. Hei. Har nå brukt ekkoloddet mitt eit års tid, ( elite ti 2 ) Har vert jækla fornød, helt til jeg leste boka til Bo Hall. Til å begynne med så gikk det meste i auto, men nå etter å ha lest boka trøkker jeg i vei å tester ut alt jeg har lest, og da kommer jeg liksom til spørsmålet mitt. Er elite ti utrolig treg? Når jeg fks skal skifte frekvens, eller sette dybdeskala manuelt så skjer det enten ingenting når jeg trøkker, eller så lagrer eg plutselig eit waypoint. Den reagerer ikke når eg trøkker. Venter jeg 10 sek så er alt i orden igjen. Fryktelig irriterende. Vurderer nesten å oppgradere til HDS allerede

  2. Jeg trodde det var kompositt, men nå ble jeg usikker. Den er jo beregnet for saltvann. Tror du jeg bør demontere den litt å undersøke nermere? Visst det kun er stamma som har rustet litt så er jo ikke det full krise. Verre om det er noe viktig inni den delen som propellen er montert i som rusten kommer fra

  3. Fin rapport og fine fisker:). På 450 muh er ikke blålange så uvanlig som mange tror. Er helst blålange og brosme en får av matfisk på slike dyp, mens vanlig lange får en mer av på grunnere områder. :)

    • Like 2
  4. Det kan godt hende erik. Det ser jo ut som om fisken er gigantisk men det er nok pga at det er så grunt. Fikk tre langer på 2-3 kg på 70 meters dyp en annen dag. Dei såg jeg på loddet før jeg slapp ned og det såg ut som småfisk. Utrolig spennende, selv om det er vanskelig å bedømme størrelsen på fisken før jeg slipper ned. Kan en svær rug’ på 50 meter vise seg som en liten bue?

  5. God kveld. Tar opp igjen denne gamle tråden litt. Monterte airmar p79 svingeren og ser botn på over 250 meter i full fart (12 knop) og noko som kan være fisk. Synst svingeren er litt kjedelig i forhold til andre ekkoloddsvingere eg har sett på. Kan få en gjennomgånde svinger, airmar b 164 billig, denne er det 12 grader tilt på. Vet ikke hvor mange grader skroget på min båt er, men spiller det noen rolle? Ser man får kjøpt treklosser til å montere svingeren på så da får eg vel svingeren til å peike rett ned uansett? Er dette en god svinger til å se fisk på 200-300 meter med forresten? 

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.