Hunndøling

Members
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hunndøling

 1. Ikke mye som slår isfiske på vårisen, blir stas med litt påskefri :D

 2. Hei. Jeg er dessverre ikke kjent på denne strekningen du spør om tips om. Jeg har fiska mest i Glomma fra Stai til Atna. Men kanskje denne sida kan være til hjelp? https://www.visit-hedmark.no/no/produkt/?tlp=2948343&name=Fiske-i-Valer Kan hende du har sjekka ut denne allerede og. Men tenkte den kan være aktuell siden du spurte om tips etter tjern og innsjøer/sjøer. Ellers kan kanskje Finnskogen øst for Kongsvinger være aktuelt? Litt utenfor området du nevner, men det er et såpass interessant område at det er verdt å ta med i vurderinga. Fikk ikke svart helt på hva du spur
 3. Hei. Har ikke fiska så mye i Jyltingsmarka, men var der på sommeren på en liten rundtur med bil og til fots for noen år tilbake. Det er i hvert fall kjempegode muligheter for å komme i kontakt med fin fisk. Først og fremst abbor, gjedde og harr. Spinner er vel bankers i det området har jeg fått med meg.
 4. Flagstadelva er ei super fluefiskeelv (harr). Kan også være fint i Vangsåsa, uten at jeg har prøvd selv med flue der, men. Har noen andre tips også hvis det skulle være av interesse.
 5. Hei. Personlig har jeg mest erfaringer fra Sollia hvor jeg har tilbrakt en god del tid de siste 5-6 årene. Riktignok mest isfiske jeg har bedrevet, men har da noen turer på sommeren/høsten også. Hvis du skulle ønske noen tips til en seinere anledning så er det bare å sende PM.
 6. Har du prøvd strekket der Numedalslågen renner ut i Ossjøen? Hvis ikke så kan det anbefales.
 7. Snart isfisketur igjen! :D

 8. Hei jeg bruker bare håndleddsvarmere jeg. Jeg er varm av meg og de holder i massevis for meg. Sjelden jeg fryser på henda under isfiske. Har brukt håndleddsvarmere i temperaturer ned mot -32. Men man blir jo kald på fingra når man sjekker pilkestikkene og skal holde hullene helt isfrie. Så jeg har alltid et par gode votter som tåler -30 med meg på innerlomma i jakka