Gå til innhold
Fiskersiden

pilken2

Medlemmer
  • Innholdsteller

    16
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av pilken2

  1. Har prøvd både den hvite og brune men ingen temperatur, ut fra tegningen ser det ut som både den brune og hvite skal brukes, men det er ikke viktig for meg, jeg har temperaturen på en annen svinger, venter på en elite live 12. fra mjøsen, har i mellomtiden prøvd b258 på elite ti2, Det er mye klarere og mer detaljerte bilder med ss175 M en med den b258. Fra 2009. Har aldr non betydning ?
  2. Fikk svar ganske kjapt hos support. Fikk koblingsskjema på svinger og 9 pinn plugg, skall teste i morgen. ser at det er to ledere for temp på svingerkabelen og bare ein på 9 pin kabele, jeg prøver bare og ser hva som skjer. hva mente du med å koble analog temperatur, Abbor ? takk for svar
  3. Ok, skall kontakte support, takk for svar.
  4. Ok, det står x-id på ledningen, vil det sei at det er ein chipp i svingeren ? Da skulle vell eg bestilt ein ledning med xid ? Veit du korleis eg skall koble ? Takk for at vi alle får hauste av din kunskap.
  5. Hei Jeg har hatt èin Airmar b258 på eit furuno fcv 620. Nå skall jeg ha den på Lowrans elite ti2, jeg har kjøpt ei overgangsledning 9-pins til 7-pins for svinger uten X-ID som skal kappes og skjøtes. Noen som har koblingsskjema ? Hva er X-ID ?
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.