larsjorgen

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About larsjorgen

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

462 profile views
 1. Fisker like ved innløpet til Skarnsundet. Flytta meg litt, men da gikk jeg fra å ikke få noe og til å få hai..
 2. Var ute med surf-stanga i går, med makrellbit på enden. Fikk 3 pigghåer, men de er jeg ikke interessert i å få. Noen lur måte jeg kan unngå det på?
 3. Makrell neste gang da. Men hvor store biter bør man bruke? En av grunnene til at jeg kjøpte surfstang var jo for å kunne kaste langt uti bekken her, på dypet, der de store fiskarna bur.. Edit: Er forresten makrell i blokk fra Kiwi helt på trynet, eller burde det funke? Sjelden å få makrell på kroken her omkring..
 4. Ikke fra båt, nei, siden det er snakk om kystmeite.. 8-) Er varianten med to opphengere jeg brukte.. Men ikke perler og slikt da, bare en reke. Glidebom/slep er oppskrift på å sette fast i fjorden her - har prøvd det før og mistet en del utstyr. 7-er krok, er det så stort da? Jeg er jo ute etter fisk med litt størrelse, og det er jo tatt veldig stor fisk i fjorden her - har da også fått en del på denne krokstørrelsen. Hvor stort agn bruker du når du fisker med makrell? Har tatt lange på makrellbiter på 20-22 cm, med 3 stk 7-er kroker langs fisken.
 5. Var ute med splitter ny stang i dag, men så ikke snurten av en tørrfisk en gang. Men så er jeg ikke så dreven på dette her heller da - lodd nederst, 60-70 cm snøre, krok med en svær reke, nye 60-70 cm, ny krok med reke, en halv meter snøre til, og så overgang til multien på stanga. Er dette heeeelt på bærtur?