Jump to content
Fiskersiden

Morten2104

Members
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

909 profile views

Morten2104's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

 1. Mener det var en artikkel i adressa for noen dager siden? edit Var en artikkel om fiske ukeadressa fra 10.7.21 hvor det var listet opp noen plasser hvor man kunne fiske sentrumsnært i Trondheim. Ikke sikker på om det var fra kai eller ikke
 2. Er det mulig å spørre hvilke størrelse du har fått på fisken der? Morsomt å høre i såfall
 3. Del gjerne tips, høres ut som vi er i samme båt!
 4. Vært lite fiske for min del det siste året
 5. Haha det var kjedelig typisk når man skal prøve å ikke gå for høyt ut! Fant ikke så mye negativt om det da jeg googla det i forkant jaja, får oppgradere litt senere ! Fisking blir det uansett
 6. Ja skal se om jeg får tatt bilde neste gang jeg er ved båten. Bruker det medfølgende festet. Høres ut som du er inne på noe, for på grunt vann så viser den ganske sammenhengende.Syns maskinen ser bra ut, men er mitt første ekkolodd så jeg vet ikke så mye ennå Jeg har versjonen med kombinert strøm og giver. Har jeg forstått det riktig med at jeg da ikke kan bruke annen giver? Jeg bruker forøvrig ekkoloddet for å se etter fisk og hvilken dybde den er på, og hvor dypt det er i innsjøen. Er det mer avanserte saker man bruker loddet til? Jeg er ganske ny i det litt mer avanserte båtfisket. Takk for gode svar!
 7. Takk. Det ble litt enklere nå! Fikk også lyst til å prøve tomic som du hadde i riggen :) bladde meg forresten videre på bloggen og så at du hadde en artikkel om hook 2. Jeg kjøpte nettopp hook 2 4 som første ekkolodd, men sliter med at den mister dybden ganske ofte. Kan det være så enkelt at vinkelen på senderen er feil?
 8. Takk for svar. Blir å prøve med blyparavan i innsjø. Spent på om noe tar på den
 9. Hei. Noen som vet med Apex? Det står på boksen at den e klar til bruk, men jeg lurte på hvordan den egentlig er ment å brukes. Skal snøret gå fra krok og til blyparavan uten hindring eller bør man sette en gummiperle foran for å hindre at den bare holder seg ned med kroken? fant inne noen beskrivelse på eska.
 10. Hei, jeg har i løpet av oppveksten fisket veldig mye på Ånøya i Melhus/Skaun, og aldri fått fisk på over 600 gram! Vi har hytte i området så her snakker vi om mange mange år med fisking. Har i det siste søkt litt på nettet og lest at dette vannet rommer storørret (ute etter kiloen!) Så også en video med noen fluefiskere som dro kiloørret i løpet av deres helgetur! Jeg har hovedsakelig fisket på vestsiden av vannet, ikke så langt i fra Grønnesset friareal. Er det noen som kjenner dette vannet bedre enn meg og som kunne gitt en hjelpende hånd i riktig retning? (noen områder som er bedre enn andre?) Generelt er det mye småfisk å få, alt fra 100-500 gram. Fisket tidligere med oter, men har de senere år utelukkende fisket med stang. Har et ønske om å bryte den magiske kilogrensen, men det lar vente på seg. Fisker i hovedsak med diverse sluker (6-15 gram), og har tilgang til båt. Har også fluedupp og lignende men er ganske fersk på dette området. Nå nærmer sommerferien seg og flere uker på Ånøya! Setter pris på alle innspill, enten her eller på PM. - Min første post!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.