Titanic

Members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Titanic

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  www.xtitanic123x.webnode.com

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stjørdal, Norway
 • Interesser
  Artsfiske, laksefiske og wobblerfiske generelt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er definitivt rødknurr i Trondheimsfjorden. Tok en tjukkas i 2015.
 2. Hei. Jeg lurer på hvor mange skjell man skal telle for å identifisere bergkutling. Om noen kan komme med svar om flere kutlingarter blir jeg meget takknemlig.
 3. Ja, den er rimelig tynn. Derfor er jeg fornøyd over å ha fått en rødknurr der. Hybridisering er vel lite sannsynlig, men helt sikker er jeg ikke.
 4. Jeg kan anbefale Rapala husky, Rapala Shadow rap og Rapala Scatter rap minnow. Det er populære wobblere i Rendalen og Mjøsa. Mye brukt og masse resultat. Du kan også gå for en Rapala Balsa Extreme. Den er egentlig en kastevariant, men den funker. Husker at det ble tatt over 40kg ørret med balsa Extreme wobbleren på en natt en gang.
 5. Hey, hey, du trenger ikke å gjøre det personlig! Jeg prøvde å fjerne meldingen, men jeg er ikke så flink på teknologi. Jeg endret den nå, for å gi litt info som ikke er ren idioti.
 6. I agree With @cannonbang about Østerdalen. I was there a while ago and was surprised over all the good spots and Fish. In Østerdalen There is also very big Trout, so if you dont get any pike, you still have a chance to Catch a Fish. If you get enough pike for a season and want to go for Trout, you can go to Mistra in Rendalen. If you are Lucky you can meet Rapala Pro Guide Inge Rønning. By the way, good Luck Fishing!
 7. Jeg kan ikke anbefale noe stort, men om du går på siden til Rapala pro guide kan du sikkert finne noe.
 8. Hvor stor var rødknurren? Vent, det står lenger ned. 690g var bra.
 9. Du er inne på noe i Gaula. Det etter min mening er en fantastisk elv med mye fisk. Tok faktisk min første laks på 8,4kg der, og er veldig fornøyd. Kan også anbefale Stjørdalselva som rommer mye fin laks, og om du vil ta med jobben samtidig kan du leie de beste valdene hos Renå Gård.
 10. Jeg orker ikke å starte en diskusjon her, men når man fisker laks skal man ikke satse på å gå til hotspottene med en gang. Da fyrer du ikke laksen nok, og den blir bare stående(finnes en sjanse på laks på første kast, men den er liten). Dessuten må elva være litt stor for å romme mye laks, og da er det ikke vits å bruke tid og penger på polaroid(kan brukes for å se om laksen biter for øvrig). Fluefiske kan du gå rett til hotspottene, men siden jeg satser på wobbler, sluk og mark i stedet så er jeg ikke nok erfaren til å gi noe mye fluefisketips. Samtidig er elva aldri tom om man fisker under lovlige forhold, som vil si når man fisker i fiskesesongen(unntak er på dårlige lakseelver). Ørretfiske er et unntak, for der er fisken bitevillig, og vil ha mat. Denne infoen kommer fra laksefiskere over 60 års alderen som har fisket siden de var 5. Forøvrig vet jeg at Action Optics er ganske bra, men jeg har andre polaroidbriller som jeg er fornøyd med.
 11. Ja, det blir ikke noe problem til meg. Jeg kjøper ikke utstyr selv. Jeg er i slekt med noen som jobber for Nordmark Norway/Elbe Nordmark som det en gang het. Så jeg får alt jeg trenger.
 12. Ikke de originale AO brillene. De originale pilotbrillene er av høy kvalitet glass, og er relativt dyre. Jeg fant noen originale i Thailand blant mye fake! Ja, de nyeste AO er av polaroid, men ikke de gamle.
 13. I laksefiske er ikke det smart å kaste der fisken er. Det viktigste er å gå fra punkt til punkt for å fiske gjennom alle plassene. I de fleste lakseelvene i Norge er det så mye laks at du ikke trenger å vite hvor de er. Jeg husker at noen dykket i elva jeg fisker i, og oppdaget over 40 laks på et lite vald. Personlig er jeg veldig ivrig i laksefiske, og har veldig mye nytte av det. Jeg så videoen til Aurejeger, og jeg ser poenget med det, men personlig bruker jeg ikke polaroidbriller. Når jeg bruker solbriller bruker jeg American Opticals. Men husk på, det er ikke dumt å bruke polaroid, men jeg bruker det ikke!
 14. Bruker personlig ikke polaroidbriller i elva. Kanskje fordi jeg fisker i en stor elv, og vil bli overrasket når fisken tar.
 15. Ja, det synes jeg er bra! Kan du anbefale noen pimpelstikker som du mener er veldig bra? Pris spiller ingen rolle for meg. Har mange gamle stikket til mormyska osv. Jeg er ikke noe interessert i ABU stenger/stikker, selv om noen av dem er ganske fine å ha. Håper på gode svar!