Jump to content
Fiskersiden

Caridina

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ålesund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Caridina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Interessant å konverte haspel til multistang. Men hvordan blir ryggen på de? Trodde multistengene er beregnet på nedbøying 180 grader fra haspel? Blir jo straks mye mer styr å skulle snu alle stangringene? Men utvalget i spennende lengder og vektklasser i haspelsegmentet er jo fantastisk mye bedre, kanskje noe jeg skal se nærmere på.
 2. Takk for linken, men ser ut som den er utsolgt dessverre. Virker som det er en utgått modell så regner med jeg må lete en stund.
 3. Takk for svaret. Da får jeg følge med som en hauk på Ebay fremover.. Har en av de nye grønne LPXe selv, 11fot 20-60g. Hadde vært nydelig om Guideline kunne lage noen varianter i lavere vektklasser til multi. Veksler mellom denne og Fenwick Aetos til sjøørret. Aetosen er en den hurtige kastemaskinen som er morsom helt til det kommer fisk på..
 4. Den MegaBass Pagani AIR BAMBOO stangen er det splitcane? Føler ett sterkt behov for en splitcane spinnstang jeg kan bruke med en Ambassadeur. Sliter med å finne annet en raske stenger til multisnelle. Har en Guideline som er mye roligere i aksjonen og denne er virkelig en favoritt både å kaste med og kjøre fisk.
 5. Shimano Ocea Jigger HG bør du vurdere. Helt fantastisk brems og nokså kompakte sneller. Bruker tynnere braid på min enn jeg hadde turt på en av de mere vanlige havfiskesnellene.
 6. En ting jeg likte meget godt på Calcuttaen var den utrolig følsomme bremsen, stort spennregister og silkemyk. På laveste stille kan 200g ørret dra ut snøre uten problem. Veldig morsomt!
 7. Blir spennende å se hvordan du liker "finesse tune brake" Har en Calcutta Conqest BFS Hg som jeg har brukt litt over ett år. Har bare brukt vanlig sene 0.18, bortsett fra en ultratynn fluorokarbon-sene som røk av omtrent ved hvert kast. Har også en meget tynn braid jeg skal prøve men da må jeg være forsiktig ved utkast.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.