Gå til innhold
Fiskersiden

Caridina

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Caridina

  1. 55 minutter siden, abbor skrev:

    Jeg har ei 10' LPXe 8-28g som jeg har konvertert håndtaket fra haspel til trigger for multipliktor som sjøørretstang for 2500C. Jeg skulle egentlig få en prototype av ei slik triggerstang, men det skjedde aldri. Det ble bygd en prototype som Ulf Tingsröm i UT Reel Technology fikk, noe mer skjedde ikke. 

    For 5000 størrelse bruker jeg 15-45g 11' LPXe til sjøørret. Har også 11' LPXe 20-60g som jeg bruker sammen med 6000 størrelse sneller til tyngre fiske. 

     

     

    Interessant å konverte haspel til multistang. Men hvordan blir ryggen på de? Trodde multistengene er beregnet på nedbøying 180 grader fra haspel? Blir jo straks mye mer styr å skulle snu alle stangringene?

    Men utvalget i spennende lengder og vektklasser i haspelsegmentet er jo fantastisk mye bedre, kanskje noe jeg skal se nærmere på.

  2. Den 3.9.2018 at 15.39, abbor skrev:

     

     

    Så da Alphas Air kom på markedet og med en grei pris så kjøpte jeg en slik. Og endelig hadde jeg noe som kunne kaste 2g Droppen sikkert og med grei lengde. Fungerer greit med Major Craft Corzza BFS (1/32 oz) stanga, men med 2g så fungerer MegaBassPagani AIR BAMBOO F0-61PB stanga bedre. Dette er ei relativt myk stang med dyp aksjon som jeg hadde kjøpt for å bruke sammen med trimmende Ambassadeur 1500C. Med 1500C kunne jeg kaste 4g spinnere sikkert med bra lengde, men 2g var en for stor utfordring. Til 3-4g og opp er den raskere Corzza stanga det beste valget med Alphas Air.

     

    Med Steez SV snella så bruker jeg ei Major Craft Volkey BFS stang (1/16 oz), dette er den av stengene jeg har prøvd som gir meg lengst kastelengder med 4-8g. 

     

     

    Den MegaBass Pagani AIR BAMBOO stangen er det splitcane? Føler ett sterkt behov for en splitcane spinnstang jeg kan bruke med en Ambassadeur. Sliter med å finne annet en raske stenger til multisnelle. Har en Guideline som er mye roligere i aksjonen og denne er virkelig en favoritt både å kaste med og kjøre fisk.

     

  3. Blir spennende å se hvordan du liker "finesse tune brake" Har en Calcutta Conqest BFS Hg som jeg har brukt litt over ett år. Har bare brukt vanlig sene 0.18, bortsett fra en ultratynn fluorokarbon-sene som røk av omtrent ved hvert kast. Har også en meget tynn braid jeg skal prøve men da må jeg være forsiktig ved utkast.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.