Jump to content
Fiskersiden

Brede

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Brede

 1. Ble fortommen din bra? Staffan Lindstrøm holdt på med dette på 90-tallet og brukte konsekvent batteridrill. Har laget noen slike og de blir veldig bra og du kan variere lengden selv:-)
 2. 15 cm store fluer. Lys buk og chartreus overvinge bundet opp ned slik at kroken din går klar av alle bunn-nappene. Av min erfaring fungerer disse fargene hele året rundt på stor Lyr ihvertfall:-)
 3. Du burde ha med hvem det skal rapporteres til som er fiskeridirektoratet.
 4. Jeg klarte å knekke toppdelen til en Redington Link #4 i sommer og lurer på om det er noen som har en slik liggende????
 5. Brede

  Reisaelva

  Hei. Jeg skal til Reisaelva til sommeren og lurer på om det er noen som har noen tips til en førstegangsreisende fluefisker?
 6. Fikk du tak i fluer til fiskesesongen din? Repparfjordelva er en spennende elv hvor laksen snapper gladelig både daddy long legs, bombere og tubetørrfluer. Bare si fra om du trenger fluer:-) Jeg kan spesialtilpasse fluer til deg og det du trenger. Brede
 7. Hei. Hvordan gikk det med deg? Var det noe mat i rådene du fikk? Alle stedene du ble tipset om ser giftige ut, men et tips er å vente til mørket siger på slik at ørreten trekker lenger inn mot land. Lykke til videre med fisket ditt:-)
 8. Hei. Ta med deg fluestanga midtsommers og synk 2 eller F. og jakt havabbor og makrell med flue. Det er virkelig moro! Lykke til.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.